Yazsana la anlayalım bölümü
@meeteor çevirir en fazla bir saate.
Ama kısacası şu: Fuji, Smoker'ın durumuna düşmemek için böyle bir şey yapmış. Yani olayın üstü örtülüp kendisi sahte kahraman olmasın diye. Zamanında Smoker'a Crocodile'ı yakalayan adam diye unvan verdiler bunlar. Bir de insanların artık haberdar olmasını istemiş, Shichilerin yüzü görülsün, hükumetin entrikaları eccik anlaşılsın ve denizcilerin itibarı düzelsin diye. Akainu da Gorosei'ye kayıyor siz nasıl bizi kandırırsınız, bizi oyuncak niyetine kullanırsınız diyerek. Kutsalların kuklalarısınız siz diyor. Aokiji'den bahsediyorlar ki kendisi Karasakal'a katılmış.
Capone Bege Big Mom'a katılmış ve savaş akabinde Cc'yi almamız gerekiyor diyor. Drake Kaido'nun adasında ve 13 yıl önceki kaçan çocuğun o olduğu kesinleşti. Dof babamı öldürdü diyor.
Gerzek üçlünün hedefindeki yonkou Shanks imiş.
en son da Akainu Fuji'ye kızıyor, bu pisliği temizlemeden (Luffy ile Law'un kelleyi almadan) hiç bir denizci karargahına adım atma, sana yasaklıyorum diyor. Fuji de benim de istediğim buydu zaten diyor. Tribleşiyorlar. :/
Şu eko sahneleri de bildiğimiz klasik eko bölümü işte. Olayın yankıları ve araya sıkıştırılmış anlık durum falan. :/