Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 793: Kaplan Ve Köpek

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten Shanks'ı yenemeyeceklerinin düşünmeleri o silahlar yahu. Adamlar meyve kasmamış belliki silah türünde uzmanlaşıp hakilerini geliştirmişler. O hakiyi nereye aşıyorlar :/
 
Manyetizma ve yerçekimi fiziksel maddeler değil.
Haki ile yerçekimini engelleyip uçan görmedim ben daha seride.
 

Üye silindi 1004

Ben Kidd'e güveniyorum ya ismi boşuna en ünlü korsanların isminden olamaz. Bu adam cidden çok önemli bi şeyler yapacak. Hepimiz Big Mom'ı yenebileceğine inanıyorduk, neden Shanks'ı yenemesin. Sonuçta Law'ın Kaido'yu yeriz planına güveniyoruz. Hatta Law gelse dese "Shanks'ı yeneriz", hepimiz inanırız hatta Law'a güveniriz çünkü dediğini yapar. Bence olmayacak şey değil. Law zeki biliyorum ama, Kidd'e bi şeyler yapar.
 
Kid ittifakı Shanks'ı alır diyenlerin tek savundukları: Bu çocukta iş var, bişiler çıkacak, bişiler yapar. Yani hayal hayal hayal. Somut bir veri yok. Ortada KK tayfasından birisi, WB ayarında güce sahip, 3 hakiyi de etkin kullanan, 2 yıl önce BB'nin tırsarak kaçtığı bir adam var. Bu adamı da yeni yetme 3 korsan ittifakla yenecek öyle mi? Hem de baş karakter bile yok içlerinde. Gerçekten çok yaratıcı.
 
@ch3rl0b11n

Hoşgeldin hacı bayadır yoksun.
Yazın güzel ama nedense tek bir yere takıldım. :/ Dof ölmedi. :D

Oda bildiğin bizi yemliyor. Kid-Bigmam derken Shanks'a döndü şimdi de olay. Shanks'a saldıramadan başka bir şey olacak gibi duruyor.

@Akainu
Kid'de de h.haki vardır,onda da bizim tayfada olduğu gibi bir nova daha var. Bu adamın misyonu belli,Luffy'nin en büyük rakiplerinden birisi olacak. Luffy ve Law Yonkou indirebiliyorsa onlar da indirebilir. Neden bu kadar garip geliyor ki sana?
 
Yerçekimi meyvesi yemiş Fujitora Sabo'yu çekemiyor. Kid sabo gücünde olsa Fujiden güçlü olan Shanks'ı nasıl yerinden oynatacak ? :) Kılıcını çekemez zaten Kid adlı üye kardeşim. Hakiyi kılıca yükler ,elindeki kılıc gitmez yani. Yenilecekse Shanks böyle saçma nedenle yenilmez diyorum :)
 

Alpamis

Hiç sanmıyorum Shanks'in bu ittifak tarafından düşüreleceğini. Ortada bir söz var. O söz tutulacak bence. Shanks'e doğru giderlerken farklı olaylar gerçekleşecek. Kendilerini başka bir Yonkou'nun karşısında görecekler. Belki de Kid ile Luffy ittifakı birleşip Kaido ile savaşabilir bu çalkantıda. Ya da bir şekilde Luffy ile Kid karşı karşıya gelir. Bir sürü ihtimal var. Ama oluşması en küçük mii minnacık olan Shanks'in bu adamlara yenilmesi. O kadar eminim.:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık