Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 793: Kaplan Ve Köpek

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derviş

İki haftadır bizim tayfa yok piyasada adadan ayrılmış olmasınlar.
 
Aynen. Shanks kılıcını, Beckman, Roo ve Yassop da silahlarını kaptırsa tayfanın gücü %55 düşer :oleyo: Yumrukla da dövüşecek halleri yok...
Yonkou tayfası öyle basit yenilir mi ? Kılıç kaptırma nedir yahu :D Zaten Kid bunu yapabiliyorsa Yonkou tayfasına gitsin KK olsun :) Shanks has tayfa ile savaşıyor. Belki diğerlerinin müttefiklerini geçemiyorlardı diye açık hedef olan Shanks'ı seçmişlerdir. Böyle bir nedenle seçtilerse yazık olur . Hawkins'in tahminlerini bırakın. Kizaru geldiğinde bugün ölmeyeceğim diyor. Belki yine ölmeyeceklerini görmüştür ama ya sakat kalırlarsa ? :D
 
Shanks az biraz h.hakisinden salsa bilinç milinç bırakmaz zaten ne kılıcı kaptırması gençler ciddi misiniz? Tamam bir şekilde yerlerine geçmek istiyorlar ki ilk de değillerdir ama ayıp edilmiş Shanksa. Silahını almayı geçtim Shanksa gelebilmeleri bile zor.
 
O saydıklarının hepsinin şuan yürümeye hali olcağını sanmıyorum.Amirale saldırmaya cüret edemezler ki Fujinin meyvesi toplu kapışmaya çok müsait.Dediğim gibi fuji şuan luffy ile law'ı alıp götürebilir ama o kişilikte bir adam değil malesef kendisi çakma amiral olur
Sabo engeller. Zoro var çok yorgun değil. Zaten tek Sabo engeller de Zoro da ek kuvvet işte. Diğer elemanlar da var işte.
Sabo ile dövüşü herhalde normalde en az 1 gün sürer. 1 güne diğerleri kendine gelir.
Yani Fuji Akainu'nun ruhunu içine alıp kişilik değiştirse bile gene götüremez bizimkileri.
 
Aynen. Shanks kılıcını, Beckman, Roo ve Yassop da silahlarını kaptırsa tayfanın gücü %55 düşer :oleyo: Yumrukla da dövüşecek halleri yok...
Lucky Roo ve Beckman sıkıntı da, Yassop ve Shanks direk çöp olur. :D

Yonkou tayfası öyle basit yenilir mi ? Kılıç kaptırma nedir yahu :D Zaten Kid bunu yapabiliyorsa Yonkou tayfasına gitsin KK olsun :) Shanks has tayfa ile savaşıyor. Belki diğerlerinin müttefiklerini geçemiyorlardı diye açık hedef olan Shanks'ı seçmişlerdir. Böyle bir nedenle seçtilerse yazık olur . Hawkins'in tahminlerini bırakın. Kizaru geldiğinde bugün ölmeyeceğim diyor. Belki yine ölmeyeceklerini görmüştür ama ya sakat kalırlarsa ? :D
Adamın gücü bu, gidip ellerinden almayacak heralde. Şeytan gücünü kullanarak yapacak. Haki meyve gücünü iptal edemiyor, çekimden kurtulmalarına imkan yok. Kaba kuvvetle karşı koyar o da kılıcını istediği gibi savurmasına engel zaten.
 
Oh be son 100 bölümdür en dolu olan bölüm buydu ya. Keşke her bölüm dünyanın geri kalanını görsek. Gelmiş geçmiş en güzel One Piece bölümüydü son 3 senedir okuduğum.

-Kidd Shanks'ı parçala, ben bu çocuğa çok güveniyorum var bi şeyler. Hani bu adam kendine güvenen bir adam. Kolunu bile hiçe sayacak kadar çılgın. Shanks'ı indirirse hem hikaye çok farklı bi yerlere gider isterim bunu. Ayrıca kendisi harika bi manyak hem Big Mom'a saldırıyor, hem planı Shanks.

- Dof'un müşterileri Law ve Luffy'e takıntı geliştirecek gibi yani bizimkilerin tek sorunu denizciler ve Yonkoular olamayacak. Koca bir deniz problem artık. Umarım Law bi şeyler düşünür.

- Akainu tam bir psikopat adama hayranım, eskisinden bile daha korkunç olmuş havalı adam. Ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar yalnız.

-Sanji....

-Fuji'nin Luffy'e bu bölüm neden fırsat vermiş olduğunu görmüş olduk. Luffy'nin referansı Smoker'dan. Smoker sayesinde bu çocuk denizciler arasında da yükseliyor. Smoker iyi çocuksun.

-Akainu bizzat halledeceğini söyledi Fuji'yi, Fuji korkudan ne yapacağını şaşırdı. Koskoca Akainu gelirse öper.

-Karasakal ve Kuzen ilişkisinden herkesin haberi var belli ki.

-Kaido ne yapacak çok merak ediyorum güç dengeleri çok kötü bozuldu. Tüm New World'e silah dağıtan adam yakalandı. Hani koca evrene tüm silahı dağıtan adam gitti. Ne olacak çok merak ediyorum? Dof'u idam etmeleri gerekli.

- Diğer Supernovalar ne ayak çözemedim.
İşte bu hatayı bir kere yaptı. Big Mom devreye girecek diyorum . Shanksı harcaması için koca bir arc yapması lazım. Bu da nerden baksan en az 50 bölüm sürer. Luffy'yi göstermeden bir 50 bölüm yapmaz bu adam :D Hazır Big Mom gemileri avare avare heryerde dolanıyorlar. Kid'i yolda görürler peşine düşerler :D
 
Shanks'ın tayfasının silahlarla mı bugünlere geldiğini düşünüyorsunuz Beckman daha ilk bölümde dipçikle 1 tabur insan dövmüş adam
 
Shanks'ında ittifakı veya emri altında korsanlar vardır.Koskoca yeni dünyayı ufak bir gemi adam ile yönetmiyordur heralde..En kötü Mihawk gelir veya WB korsanlarının kalanı gelir marineforddaki borçlarını ödemek için.Shanks tayfası öyle kolay yenilmezde yinede en kötü ihtimali söylüyorum.
 
Güzel bir "eko" bölümüydü. Beklemediğim şekilde bazı sırları öğrenmiş olduk, saklanan şeyler aniden dökülüverdi ortaya.
Böyle önemli bir olaydan sonra Gorosei'nin görünmemesi işten bile değildi zaten. Akainu'nun da arc başında onlarla görüşeceğim demesi, doğrudan iki kanadı da göreceğimizin işaretiydi vesselam.
Akainu yine bildiğimiz Akainu, kendi doğruları olan ve bildiğini okuyan, guruna düşkün, sert ve öfkeli. Sağlam laf kayırdı ihtiyarlara, Smoker'ın "Bok yesinler" efsanesinden sonra "Kutsalların kuklaları" gibi ağır bir laf etmek ancak Akainu'nun işi olabilirdi.
Akainu'nun merakla beklenen nur yüzünü de gördük sonunda. Hemen herkes yara bere var mı diye bakınmıştır. Evet, surattan boyuna epey sağlam bir yara almış o da o muazzam dövüşten. Görmediğimiz daha yarası da vardır elbet.
Bölümün orta sayfaları tamamen "Eko"ya ayrılmış, Dof'un ölümünün yankısı tüm dünyadan duyuluyor. E böyle her deliğe sirayet etmiş bir yılan ölünce doğal olarak tüm dünyadan ses geliyor. Klasik şekilde Oda'nın mesajı var: "Silah tüccarları geberirse savaşlar biter!" Bitmez de epey azalır o kesin. Luffy ve Law da milletin işine çomak soktuğu için yeni yeni düşmanlar kazanmaya başladı bile.
Bir karede Tsuru-chan ismini gördük. dof'un eski belalısı olduğundan tabi ki bir onurlandırma yapılıyor.
Boney yine yemek yiyor, suratını saklamış yiye yiye kaçıyor. Niye kukuleta giydiği ve kaçtığı ayrıca incelenecek konu. Var bu kızın hükumetle sağlam bir bağlantısı. Ve Dof gibi hükumet adamı ölünce de seviniyor, bizimkilere iltifat ediyor. Var bunun bi derdi.

Oruç reis fena marizlenmiş, madara etmişler geldiği yere yollamışlar herhal. Memlekete varmış dinleniyor. Oraya gelen de her kimse artık, ayrıca düşünmek lazım.

Capone bir adamıyla konuşuyor ama ne konuştuğunu, ne demeye çalıştığını anlayamadım gitti. Kötü çeviriden mi yoksa idraksizlikten mi bilemedim. Bizimkilere buddy demesi de samimiyetten değil de argodan mütevellit muhtemelen. Bizim keratalar, zırtolar, fırlamalar anlamında demiştir onu.

Bizim möhteşem üçlü (yoksa gerzek üçlü mü desek) de Shanks'ı hedefe koymuşlar. Yahu bu nasıl bir hayal dünyasıdır. Çok sağlam bir plan yapmış olmaları gerekir bunun için.
Oda efendi de ters köşe yapacağım diye dolandırdıkça dolandırıyor bizi. Başta bunların Big Mom ile sıkıntıda oldukları söylendi, gemilerine falan saldırıldığı belirtildi ve herkes hedef Big Mom dedi. Ve şimdi ortada hiç bir kanıt ve sebep yokken hedefin Shanks olduğu söyleniyor. Bunun içinde var bir iş ve sonu da hiç beklendik şekilde gelmeyecektir. Şimdilik tahmin etmesi zor, uzunca bir düşünmek gerek.

Drake'in gösterimi yine bir olay, yine bir muamma herif. Dof'un gençliğinde gösterilen eleman çok yüksek ihtimalle Drake ve bahsettikleri öldürülen ihtiyar da Drake'in babası falandır. Eski bir olayı neyim konuşuyorlar galiba. Drake de manalı manalı bakıyor gazeteye, sevindi mi üzüldü mü belli değil, herifte öyle bir poker face var ki. Var bunun bizim ittifakla bir ilişkisi. Bizimkiler gelince içten destek atacak bu. Bekleyelim görelim artık.
Kaido'nun da silueti midir, gölgesi midir o nedir çözemedim. Neyse nedir de epey haşmetli bir şey olduğu aşikar ve boyu da epeyce var gibi. Ya da o gösterilen onun yuvalandığı yerdir.

İshho'nun Sakazuki ile laflaması iyidi, ikinci bir Arabasta olmasın diye herif direkt dünyaya haber salmış. İyi de yapmış. Flashbackte Smoker'ın tecrübelerini anlatması da güzel bir anekdot olmuş. Smoker ile Tashigi'nin konuştuğu sahneler resmen Oda'nın itirafı. Bile bile Arabasta'ya benzettim bu arcı diyor adam, tarih tekerrürden ibaret diyor.

Sondaki Akainu Fuji tartışması klasik denizci tartışması. Yalnız Akainu işlevsel adam, tartışmayı sonra hallederiz diyerek esas görevi veriyor Fuji'ye: Luffy ile Law'un kellesini getir. Hayde bree. Nasıl çözülecek bu düğüm, kim durduracak Fuji'yi şimdi? Sabo diyeceğim de o hakkını doldurdu. E ikinci Kuma vakasına bezese de sonu öyle olmayacak ki fuji dünden razı kelleleri almaya. Sonunda biri beklenmedik şekilde gelip alacak bizim yaralı ceylanları gör bak.


Mangapanda harbiden Countryball seviyesinde bir çeviri yapmış, inanılmaz kötü. Bölümün yarısını daha tam anlamlandıramadık.

Ayrıca herkes göründü, Croco reyiz görünmedi, içim yanıyor. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık