Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 793: Kaplan Ve Köpek

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Beyler Kid ittifakının Shanks'i yenebilmesi imkansız. Zaten Shanks deseler bile olaylar farklı şekilde gelişecek. Başka Yonkou hedeflerinde olacak bence.
 
Bu bonney ile alakalı sırrı herkes ögrendi ben öi kaçırdım o bölümüde bı kızı gördüğmde hala şaşırıyorum nasıl korsanlığa devam edebiliyor die?

Sanjiye laf atılmış ama birşeyi atlıyorlar tayfa yakalanmadıysa 2:30 saattir deniz savaşı yapıyorlardır ama ordan bambaşka şeyler çıkıcakmış gibi düşünüyorım nedense namiden ötürü
 
Hep diyorum Kid ittifakı Shanks'ı hedef alacak ama Big Mom'un gemileri yağmalamışlardı sanırım Big Mom devreye girecek. Şu an Shanks diyerek bizi heyecanlandırdı oda. Ya dediğim olay olacak ya da Kid ittfağı Shanks'a yenilecek ama yoracaklar bunun üzerine adaya Karasakal gelip Shanks'ı yenecek. Bizde diyeceğiz ki Shanks yorulmamış olsa BB yi alırdı. Böylece hem Shanks'ı aradan çıkaracak hem de bizim gönlümüzü yapacak :) 2.ihtimal olacak gibi ya da en olmadı Luffy ittifağı Kid ittifağının Shanks'a saldıracağını duyacak ve Luffy :'' Shanks'ı yenecek kişi benim'' diyerekten Kid'i aradan çıkartacak. Çok ihtimal geldi aklıma şimdi bak :D
 
Halk değil. Riku'nun ordusu var. Cüceler var. Devrimciler var. Kolezyumcular var. Hasırşapkalar var.
Fuji alamaz tek başına yani o kadar adam var orada.
Bu yüzden geri çekilecektir.
O saydıklarının hepsinin şuan yürümeye hali olcağını sanmıyorum.Amirale saldırmaya cüret edemezler ki Fujinin meyvesi toplu kapışmaya çok müsait.Dediğim gibi fuji şuan luffy ile law'ı alıp götürebilir ama o kişilikte bir adam değil malesef kendisi çakma amiral olur
 
Beyler Kid ittifakının Shanks'i yenebilmesi imkansız. Zaten Shanks deseler bile olaylar farklı şekilde gelişecek. Başka Yonkou hedeflerinde olacak bence.
Bunlara en kolay hedef Shanks. Diğer tayfaların çoğu meyve kullanıcısı, bunlar silah/kılıç ağırlıklı. Kid'in dişine göre ;)

Bu arada o Akainu'nun tipi ne lan öyle ahahhaa, adam yüz felci geçirmiş.
 
Bunlara en kolay hedef Shanks. Diğer tayfaların çoğu meyve kullanıcısı, bunlar silah/kılıç ağırlıklı. Kid'in dişine göre ;)
Aynen. Shanks kılıcını, Beckman, Roo ve Yassop da silahlarını kaptırsa tayfanın gücü %55 düşer :oleyo: Yumrukla da dövüşecek halleri yok...
 

Üye silindi 1004

Oh be son 100 bölümdür en dolu olan bölüm buydu ya. Keşke her bölüm dünyanın geri kalanını görsek. Gelmiş geçmiş en güzel One Piece bölümüydü son 3 senedir okuduğum.

-Kidd Shanks'ı parçala, ben bu çocuğa çok güveniyorum var bi şeyler. Hani bu adam kendine güvenen bir adam. Kolunu bile hiçe sayacak kadar çılgın. Shanks'ı indirirse hem hikaye çok farklı bi yerlere gider isterim bunu. Ayrıca kendisi harika bi manyak hem Big Mom'a saldırıyor, hem planı Shanks.

- Dof'un müşterileri Law ve Luffy'e takıntı geliştirecek gibi yani bizimkilerin tek sorunu denizciler ve Yonkoular olamayacak. Koca bir deniz problem artık. Umarım Law bi şeyler düşünür.

- Akainu tam bir psikopat adama hayranım, eskisinden bile daha korkunç olmuş havalı adam. Ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar yalnız.

-Sanji....

-Fuji'nin Luffy'e bu bölüm neden fırsat vermiş olduğunu görmüş olduk. Luffy'nin referansı Smoker'dan. Smoker sayesinde bu çocuk denizciler arasında da yükseliyor. Smoker iyi çocuksun.

-Akainu bizzat halledeceğini söyledi Fuji'yi, Fuji korkudan ne yapacağını şaşırdı. Koskoca Akainu gelirse öper.

-Karasakal ve Kuzen ilişkisinden herkesin haberi var belli ki.

-Kaido ne yapacak çok merak ediyorum güç dengeleri çok kötü bozuldu. Tüm New World'e silah dağıtan adam yakalandı. Hani koca evrene tüm silahı dağıtan adam gitti. Ne olacak çok merak ediyorum? Dof'u idam etmeleri gerekli.

- Diğer Supernovalar ne ayak çözemedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık