Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 790: Cennet Ve Yeryüzü

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana kalırsa Enelden bile daha bavul çıktı
1) Enel balon bi karakter değil, hard düşmanı olduğu için çaresiz kaldı. Adamın gücü elektrik ama Luffy'de işe yaramıyor. Herşeyi yıldırım olan adam gücünü kullanamayınca balon mu oluyor?

2) Dof balon bi karakter olsa, Aokiji'den tek yerdi, Fujitora'ya atar yapamazdı. Adam bildiğin amirallerle kafa buluyor. Luffy eğitim sırasında aşırı güçlenmiş bunu takdir etmek lazım ama bu Dof balon yapmaz. Kaldı ki şehir halkı yardım etmese Luffy diğer tarafı boylamıştı. Bunu da unutma istersen ;)
 

Roronoa Zoro

Luffy öyle bir koymuş ki yetim ağlatmış, Monkey D. Dragonun dediği gibi kafasına ütü basmış. Dof'un durumuna da bu deyimimiz cuk oturuyor.
Biri amiral yakalayamaz demiş, g4 Luffy g2'den daha hızlı . Önceki bölümlerde Dof'u yumruğuyla şehrin bir ucuna fırlatıp zbam diye kafasına tekmeyi gömüyordu. Şabodi'de Kizaru'nun yaptığı gibi. Şu formunu koruyabilse kesinlikle amiral gücünde Luffy, lamı cimi yok. Bi' de Ace çapsızının gücündedir diyorlardı 2 sene aradan sonra. Şimdiki Luffy o Ace denen basiretsize bi' koyar anasının karnına uçurur. Bir sene daha kalır orada.
 
-Şimdi dofun ipler luffye hordynin dişleri kadar da mı etki etmedi?
- zoronun kesemediği , tüm adanın topluca durdurmaya gücü yetmediği ipi luffy hiçbirşey olmamış gibi kopardı
- mangakanın kafa güzel hehal de.law , g5 ve tayfayi doftan kaçıran , smokera tek artırıp aokijiye denk izlenimi verende bu mangaka son bir kaç bölümü çizende aynı mangaka.
- şahsen luffynin gücü normal herkezin aslında beklediği bir gücü var. Ama sıkıntı luffyi başta itin bir tarafina sokup rakibi olan dofunda gelen gideni ezmesi.
Sanji ve smokerı bildiğin ezdi. Law zaten bim poşeti oldu. Aokijinin karşına diktin fujiye karşı atar yaptırdın ama baştan itin bir tarafina soktuğun ana karakter karşısında bu duruma sokturdun. Bide luffy bu güce baştan sahipmiş onuda gösterdin, madem durum bu ne diye ezdirirsin arkadaş ana karakteri. Bu mangaka kesin zoro fanı...
Okudum ve güzel yazmış dedim ama o ulaştığın sonuç nedir, en sonundaki cümle :oleyo::respect: Zoro'yu ezdirmiyor o kesin, oda kendi çizdiği karakterin fanı olmuşo_O
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık