Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

eyelips



Konusu

Yakın gelecekte, baskıcı mekanik robotlardan oluşan polis güçleri sistemi ele geçirmiş ve insanları da baskı altına almaya başlamışlardır. Ancak, insanlar yavaş yavaş bu baskıcı robot kuvvetlerine karşı koymaya başlarlar. Bu robot polislerden birisi nihayet insanların eline geçtiğindeyse işin seyiri değişir. İnsanlar, ele geçirdikleri bu robota yeni bir program yüklerler. Bu sayede ilk kez kendisi adına düşünen ve hisseden "Chappie" adlı robot ortaya çıkar. Ancak, kısa zamanda Chappie düzene ve insanlığa karşı tehdit olarak görülmeye başlar ve yetkililer onu durudurmak için herşeyi göze alırlar.

Bilimkurgu ve komedi türlerlerini harmanlayan filmin yönetmen koltuğunda, 'District 9' adlı düşük bütçeli yapıtıyla bilimkurgu türüne bambaşka bir boyut kazandırdıktan sonra 'Elysium' filmiyle kendi bilimkurgu dilini oluşturan Neill Blomkamp oturuyor. Filmin başrollerindeyse Hugh Jackman, Sigourney Weaver ve Sharlto Copley gibi isimler yer alıyor.

Yorum

2015 en iyi filmlerinden biri bence bir anca önce izleyin pişman olmazsınız şu aralar izlerken en çok zevk aldığım film
 
Ex Machina - 2015



Henüz 24 yaşındaki Caleb, sadece Silikon Vadisi'nin değil dünyanın da en önemli teknoloji şirketinde yazılım uzmanı olarak çalışmaktadır. Şirketin gizemli CEO?su Nathan ise hem şirketten hem insanlardan uzakta, özel bir dağ evinde yaşamaktadır. Caleb, düzenlenen bir yarışmada, Nathan'ın dağ evinde 1 haftalık bir 'ödül' kazanır. Fakat içine çekileceği deneyden habersizdir. 'Ava' adında güzel bir robot kızın bedeninde, dünyanın ilk gerçek yapay zekası Caleb'i beklemektedir.
Kadınlardan korkacan aga.
7/10
 

PK

P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K.(Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır.P.K.'in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler.P.K.'in sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K.'in çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür.Film karmaşık felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orijinal bi şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca basit, kahkaha dolu, insani bir aşk masalı da süregidiyor. Sonuç olarak ayrı dünyalardan gelen yabancılar arasında dostluk destanı işlenmiş diyebiliriz

Arkadaş adam sosyal mesajın kralını vermiş.Dinleri kullananları müthiş eleştirmiş :good:
 
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku




İlk kitabını yazmaya çalışan 'yazar' Arif, zamanının önemli bir kısmını kitabı üzerine kafa yorarak geçirir. Ona göre hayat başta kadınlar ve ilişkiler olmak üzere pek çok çözümsüz soruyu içermektedir. İlişkiler konusunda bir türlü dikişi tutturamayan Arif her daim kafasını kurcalayan bu soruların peşindedir. Fakat beklemediği bir anda Müzeyyen'in ortaya çıkmasıyla, o güne dek bildiği ya da öğrenmeye çalıştığı her şey bir anda tersyüz olur. Zira Müzeyyen'in cazibesine kapılmamak elinde değildir ve kendini bu ilişkinin akışına bırakır. Yönetmenliğini Çiğdem Vitrinel'in üstlendiği filmin senaryosu ise Vitrinel ile birlikte Ceyda Aşar'a ait. Filmin başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları paylaşırken, kadroda kendilerine Harun Tekin, Hare Sürel, Derya Alabora, Ege Aydan, Kerem Atabeyoğlu, Erdinç Gülener ve Barış Yalçın eşlik ediyor.

Son zamanlarda izlediğim en iyi bir kaç yerli filmden biri. Erdal Beşikçioğlu'nun oyunculuğu her zamanki gibi muazzam. Duygu durumlarını, değişimlerini, git gellerini, bocalamalarını, vurdum duymazlığını o kadar iyi oynamış ki film karakteriymiş gibi değil de gerçek biriymiş gibi geldi bana. Hele bir kahve sahnesi var ki; Erkeklerin mükemmel kadını sentezleme girişimi bir kadının kaleminden ve bir kadının anlatımıyla ele alınınca yapılan tasvir beklenilen sorunlu efsane cinsiyetçi değil, sevimli olmuş. Kadının ne denli önemli ve ne kadar sıkıntılı bir yaratı olduğunu, sıradan bir kahvede oturan bir avuç erkeğin ağzından anlatmak takdire şayan olmuş. Müzeyyen'in ilk andan itibaren tavırları, kendine olan güveni, kibriyle karışık açık sözlülüğü, ne istediğini son derece iyi bilen biriymişcesine yaşamını sürdürmesi ve kaçmaya olan özlemine rağmen, elindekileri bırakamaması; kısacası modern kadının kendine biçtiği rol finale kadar Müzeyyen olarak karşımızda bulunurken Final sahnesinde her şey değişiyor. 10/8.5 kırdığım puanı da; hakların da biraz daha bilgi sahibi olmamız gereken, biraz daha hikayeye dahil edilesi karakterlerin yeterince derinleştirilememesinden dolayı. Yine de çok güzel bir filmdi. Film boyunca süren ulan acaba bunlar sadece hikayemi kısmı finalle doruğa ulaşıyor.
 
Requiem For A Dream



Sara Goldfarb, tv bağımlısı dul bir kadındır. Oğlu Harry ise kız arkadaşı Marion ve uyuşturucu dağıtıcısı Tyrone'la takılan madde bağımlısı bir çocuktur. Sara, bir tv şovuna çıkmaya hak kazanır ve çok heyecanlıdır. Ödül olan kırmızı elbiseye girebilmek için kilo vermeye çalışır ve diyet haplarından kullanmaya başlar. Diğer yandan Harry ve arkadaşları, hiç durmadan eroin ve kokain kullanmaya devam etmektedirler. Bu bağımlılıklar zamanla aileyi bir felakete sürükleyecektir.

Çok beğendim. Moraliniz iyiyken izlemeyin bozabilir :D
 
The Imitation Game - 2014


Konusu:
II. Dünya Savaşı Nazi Almanyası'nın hâkimiyetinde birden çok cephede çok çetin biçimde devam etmektedir. İngiliz İstihbaratı tüm yoğun çabalarına ve yüzlerce kişiyi çalıştırmasına rağmen Almanların kullandığı Enigma şifreleme sistemini çözmeyi başaramamıştır. Almanların çok gizli bir biçimde şifrelediği bu yazışmalar, İngilizlere ve müttefiklerine çok ağır kayıplara mal olmuştur. Çözüm olarak İngiliz hükümeti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı çatısı altında ülkenin en iyi şifre çözen beyinlerini ve kriptoloji uzmanlarını toplar. Bu isimlerden biri de farklı çalışmalarıyla tanınan ve kendi yöntemlerinden ödün vermeyen genç profesör Alan Turing'dir. Turing'in ekibe katılması dengeleri alt üst edecek ama o güne kadar hiç denememiş büyük çaplı bir girişimin de kapısını aralayacaktır.
Ünlü İngiliz matematikçi Alan Turing'i filmde Benedict Cumberbatch canlandırırken kendisine Keira Knightley, Matthew Goode, Rory Kinnear ve Allen Leech eşlik ediyor.
Yorum:
Efsane ve Enfes bir film olmuş eğer Akıl Oyunlarını [ A Beautiful Mind ] filmini izlediyseniz kesin bunuda seversiniz diyorum. Tek hoşuma gitmeyen [ ama sonunda güzel bağladıkları için bir şey diyemediğim ] kısım kızı kapmamış olması :D
10/10
Trailer:

V/H/S: Viral - 2014


Konusu:
V/H/S 1 ve 2'nin Devamı internette düzgün konu bulamadım.
1 ve 2 ile aynı senaryo.
Yorum:
1 ve 2 ile kıyaslarsak rezalet olmuş güzelim seri gitmiş her şeyi mantıklı yapalım diye tuturmuşlar içine etmişler.
ama filmdeki mini hikayeler gene güzeldi.
Sihirbaz harbi eğlenceliydi [ Fake diye bağırmasına rağmen :D ] 10/7
Pralel everen en iyisiydi izlemeyen varsa sırf bunun için izlesin derim 10/10
Kaykaycı çocuklar güzel olabilirmiş ama içine etmişler ne yazık ki 10/6
10/7
Trailer:
Not: Daha az Spoiler olsun diye bu fragmanı seçtim %50'si 1 ve 2. Film ve 1-2 sahne 3 filmdede yok ilginç :D
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık