Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 27.9%

  • Kullanılan toplam oy
    61
Nasıl Ak Gezen olunduğuna dair bilgi yok. Dizide bebeklerin ve Gece Kralı'nın Ak Gezen olduğunu gördük. Eğer kitapta da durum bu ise bir tür kabul söz konusu. Geri kalanlar ise Wight olarak hizmet ediyor. Çetinocak'ta ölenler muhtemelen Wight'a dönüştü.

Bu arada kılıç parçalama olayı kitapta var mıydı hatırlayamadım şimdi.
Şimdi kitapta nasıldır bileme fakat kendim eldeki verilerle şöyle tahmin yürütücem diziden Wight dediklerin öldükten sonra kalkanlar bence oluyor. White walkerslarda bir sahne vardı meclis gibi bi yere bebek konuluyordu. Demek ki bunlar yaşlanıyor ama ölümsüzler. Yoksa niye bebekle falan uğraşsın. Canlı olarak bir akgezen tarafından dokunulunca yada tırnaklanınca :D oluyorsun ak gezen. İkisi farklı tip neden bebekleri yapıyorlar sadece demkki ak gezenler düşünebiliyor. Bebekken alıp damarlarına giriyorlar zira mesela Jon Snow'u ak gezen yaptılar diyelim adam onlarla aynı ideallere sahip olmaz beynini yıkıyorlar çocukların ölümsüzlük veriyorlar. Bunların artıları çeliği kırabiliyorlar. Negatifleri Valeyria çeliği ve ejder camı. Wightlerde işe yarar mı ejder camı orasını bilmiyorum. Çünkü Jon'un kılıcı yaramadı.
 
Melisandre'ye güvenirsek Vaadedilmiş Prens ve Azor Ahai aynı kişi. Kurbağa Maggy miydi neydi, o cadının söylemine göre Aerys'in soyundan gelmesi lazım. Neyse seri az daha ilerlesin biraz daha netleşir umarım durum.

Edit: Maggy değilmiş tamam :D
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Ghost_of_High_Heart
Maggy Cercei'nin kehanetlerini yapan "maegi" Maggy diyorlar işte. Ayrıca kitapta da kılıçları kırılıyor, hatta saldırabilsen bile zırhlarını geçemiyorsun diyordu. Keşke kitaptaki gibi olsalar. Bir kötü taraf da bi kere güzel olsun.
 
şimdi jon'un karşılaştığı ak gezen sam'in öldürdüğü değil mi yoksa ben mi benzettim hemde jon parçaladıktan sonra yine canlanıyo
 
Seçilmiş adam Jon.
Bu tepede 4 atlı ak gezer vardı, Benjen Stark kesin bunlardan biri :a:


İşte bunu hiç düşünmemiştim
 
Son düzenleme:
Jon Snow ' nun kılıç kırılmadı. Kitap da böyle bir şey var mı ? Seçilmiş kişi bu mu? Martin kitabın sonunu söyledi diye biliyorum bunlara. Çok deli sorular var kafamda.
 
O taş deri tarzı hastalığa yakalanan adamın iyileşme şansı yok mu? Yok mudur bu illetin bir çaresi?
Stanisin kızının başına aynısı gelmemiş miydi? Yoksa sadece benziyorlar mı?
Jon Snow ' nun kılıç kırılmadı. Kitap da böyle bir şey var mı ? Seçilmiş kişi bu mu? Martin kitabın sonunu söyledi diye biliyorum bunlara. Çok deli sorular var kafamda.
Jon dan değil kılıçtan kaynaklanıyor. Bilmem ne çeliği.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık