Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marco vs. Donquixote Doflamingo

Kim yener?


  • Kullanılan toplam oy
    159
@Blackbeard

1- Doflamingo'nun 3,5 yapıp kaçma gibi bir durumu yok. O an için acele etmesi gerekiyordu ve o da 10 gün Amiralle kapışmaktansa kendi işine gitti. Smoker'ı öldürmek istiyordu, vazgeçti olay bu. Önünde Aokiji ile kapışmaktan daha acil ve önemli işleri vardı adamın. Hem şunu da anlayın artık, 756 bölümde atar yapıp dayak yemeyen tek karakter Doflamingo'dur.

- WB atar yaptı, amiralleri küçük gördü, lazer yedi, buz yedi, magma yedi.
- Akainu atar yaptı, WB'den dayak yedi.
- Aokiji, Akainu'ya diklendi, 10 gün sonunda da olsa dayak yedi.
- BB atar yaptı, WB'den dayak yedi.
- Croco, atarın Allah'ını yaptı, her defasında dayak yedi.

Ama bakınız Doflamingo, Şiki toplantısında 2 koramirali oynattı birbirine düşürdü, Sengoku'ya atar yaptı, CP-0'a atar yaptı, Fujitora'ya atar yaptı, Aokiji'ye atar yaptı, öylece bakakaldılar gözlerini ayırmadan. Aokiji'nin tek yapabildiği, Smoker'a şikayet dilekçesi yazdırmak oldu, Doflamingo'dan şikayetçiyim memur bey, lütfen peşine amiralleri yollasınlar dedi. Fujitora keza aynı, anca laf etti durdu, icraat 0. Yani bu ne derseniz deyin, bu adamların her türlü Doflamingo'ya gücü yetmiyor belli ki.

2- Doflamingo bir Şikibukai. Neden Gorusei Yonkou'yu engelleyecekler listesinde kendisine bağlı bir adamın ismini zikretsin ki? BB'nin yonko olmasını 3 Yonko ve bir ihtimal Marco engelleyebilir dediler ve Marco engelleyemedi, adaları kaptırdı. Hüsran yine hüsran mı bu aşkın sonu diye şarkı söylüyordur şu anda NW'de. :D
 
@reiper

Bak yine alakasız yere geldik bence :D Önce Akainu şimdi, Blackbeard. Dof ile BB'yi kıyaslarmısın sen ? Hani o bölgenin tek sahibi Marco değildi, zilyon tane korsan var, Wb'nin bölgelerine göz diken yüzlerce korsanlar var BB sadece Marco'yu geçmiyor, o korsanlarıda geçiyor, hani Dof bile korsan kral olmak istiyor, Wb'nin adalarınıda almak istemez mi ? Bak balık adam adası Wb'nin di sonra Big Mom almış, yani herkes her adanın peşinde böyle korsan kral olunuyor :D

Ayrıca Marco'nun ne istediğinide bilmiyoruz ki, adam belki Ray-san gibi inzivaya çekilmiştir, tayfayı dağıtmıştır, yada hükümete kıl kapıp Aokiji gibi tek takılıyor yada farklı organizasyonların peşinden gidiyordur, Marco salak bir adam değil Ace gibi aynı hatayı yapıp Teach'in peşine düşecek adam değil bence. Olayları tam net öğrenmemiz lazım, Gorousei sadece Marco'nun gücünü söyledi, ondan sonra Marco neler yaptı bilmiyoruz. O gorousei'in söylediği şey o yüzden sabit bence.

Parazit tekniği konusunda doğru diyorsun, Jozu'yu oynatamasa bile durdurdu en azından ama parazit tekniğinin nasıl işlediğini bir görmemiz lazım, mesela Atmos muydu Curiel miydi neydi o ezik tümen komutanını istediği gibi oynattı ama Jozu'yu oynatamadı misal. Marco, durağan bir şekilde anka formuna dönüşebildiği vede hakili saldırıları bile iyileştirebildiği için ben parazit tekniğinin ona işlemeyeceğini düşünüyorum.
 
Dof Jozu'yu oynatamadı muhabbetini kim çıkardı cidden merak ediyorum, sanki denemişte başaramamış gibi. Adam orada Jozu durdurup Croco ile sohbet etti, sonrada Croco ikisini de uçurdu bitti olay.
 
@Blackbeard

Doflamingo gizli işler peşinde koşan ve bunun alt yapısını 10 yıl önceden atmış bir adam. Sırf WB öldü diye Kahverengi Sakal gibi ada yağmalamasını mı bekliyorsun, anlamadım. :D Doflamingo kendi ailesine ait olan krallığı alıyor ve organizasyonu ile uğraşıyor, adamın derdi ada ele geçirmek falan değil. İkinci olarak adam Shichibukai. WG'nin gözü önünde WB'nin adalarını himaye altına alırsa mevkisi tehlikeye girer. Saldırgan tutumdan dolayı alırlar rütbesini elinden. :D O yüzden Gorusei'nin orada Dof'u zikretmesi saçma olurdu, o yüzden sadece Marco'nun adını verdiler.
 

Roronoa Zoro

Savcı, henüz 756 bölüm oldu dediğin gibi, Luffy'den dayağın kralını yediğinde o da atarına cevap bulmuş olacak. Hem öyle böyle de değil, hayatının dayağını yiyecek.
 
Dayak yer Kaido gelmeden sıvışır, Dof ittifak olacak adam değil anca sempati duyar belki oda tahmin ettiğimiz kadar sayko biri değilse
 
Dof Jozu'yu oynatamadı muhabbetini kim çıkardı cidden merak ediyorum, sanki denemişte başaramamış gibi. Adam orada Jozu durdurup Croco ile sohbet etti, sonrada Croco ikisini de uçurdu bitti olay.
atmoslan ve stienlesslen mesela rahatca oynadı doflamingo.

ama o sahneye baktıgımızda önce bir kolu elmasken jozuyu durduruyor,sonra diger karelerde o kol elmas degil ama jozuda gram oynama yok.dofun kol sabit.

bir cok kişi aynı seyi düşündü.crocodilea vurabilmek için busoshoku lazım.jozu busoshoku yüklüyerek vucuduna saldırdı.dof jozuyu durdurdu ama aynı aokijinin buzunun dofa tam etki etmemesi gibi,dofun yetenegide jozuya tam etki etmedi.dikkat et konusuyorlar,ilerde direk crocodileda saldırıyor.ama kontrol altında jozu varken crocodile zerre hamle yok.üstelik üstüne cıkmasına ve pozisyonuna bakarsak,jozuyu kontrol altına aldıktan sonra işini sansa bırakmıyor, yani avının tam tepesine cöküyor.benim gördügüm bu sekilde.

ha ama cıkar biri derse busoshokusunu asardı jozunun, her türlü kontrol ederdi bir sey diyemem.sadece elmas degişimi haric sag kolda, jozuda zerre oynama yok.ve doflamingoda animedede, hep sag elini kapalı tutuyor.bence risk almadı, hiç gevsetmedi ayının bagını :D
 
Uzun bir vs nin ardından Marco alır. Marco gördüğümüzden ibaret değilse yani daha güçlü atakları çıkarsa ki bence çıkacak ozaman çok fazla uzun olmaz 1 saate Marco galip gelir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık