Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 787: 4 Dakika Kala

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dof'un tayfası nerelerde, öldünüz mü hepinizde arkadaş. Hepsi dof için canını verecek tipler ama doflamingo tehlikede iken yoklar ortalarda, bence son zaman yetişecek birileri dof'un imdadına. Dof vs Dressrosa' ya dönecek neredeyse olay:fool:
 
Evet beyler Issho'nun fark ettiği dışarıdan gelen kuvveti açıklıyorum. Sanji Big Mom'ı kendine aşık etti adaya daldılar. Önemli değil. :/
 
Bu arc Luffy için koz,Zoro için çılgınca şeyler yapıyor dedi E.oda.Sanji için bir şey söylermi,söylerse ne söyler merak ediyorum.
 
Kesinlikle değinir. Şu durumlara kadar Sanji Arc'larda kilit rol üstlenen bir karakter. Bambaşka çıkacağa benziyor karşımıza.
Bende çogu kişi gibi onu bekliyorum.Zoro'nun eğitimini ufaktan göstereince bende yan karekterlerin hikayeleri yerine tayfanın egitimlerinin gösterildigi,bol bol bıktırına kadar tayfanın üstüne düştügü bir arc bekliyorum artık.
Harbi harbi sadece Sanji deil ben diger karekterleride özledim,bazıları arc içinde gösterilsede çok uzak kaldılar hikayeye.
 
O Yukarıdaki yuvarlaklar eğer Sanji'den kaynaklıysa balık adam arcındaki meteor tekmeleri olabilir. Sanji olmasını isterim, ama Zori'nin kesemediğini tekmelerle nasıl kıracak orası sakat.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık