Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 787: 4 Dakika Kala

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında o Kizaru olsa coğoş olur emme adada denizciler de var lazer yağmuru biraz fazla kaçmaz mı? Kendi adamları da ölecek. Hayvan gibi patlama yapıyor o lazerler. Hoş nasılsa ölecekler mantığıyla hareket ediyor olabilir Kizaru bu sağı solu belli olmaz.

Ben açıkçası amirale gram şaşırmam. Adada bir amiral var ve haberleşemiyorsunuz? Ne oldu ne bitti diye adam gönderebilir Sakazuki. Ama koramiral gönderecek hali de yok. Çünkü amiralden haber alınamama sebebi tehlikede olması olabilir. Ve bir amirali tehlikeye sokan şey koramirali ne yapar? O bakımdan amiral gönderir eğer illa birini gönderecekse. Ben açıkçası Green Bull gelebilir diye bekliyordum zaten ama Kizaru gelmişse de hoşuma gider tabi.
 

Roronoa Zoro

Bu saatten sonra sonunda Luffy Doffu yense bile;Luffy Doftan daha güçlüdür demek yalan olur.
Luffy daha güçlü zaten.
Haki daha az ise vuruşun logiaya işlemediğini marinefordda görmedik mi zaten? Vista ve marco akainuyu kesiyorlardı ama akainuda bir şey yoktu yani.
Öyle bir şey yok, Akainu orada saldırıyı almadan önce kendini logia formuna sokuyor, bu durumda hasar almıyor.
Marineford'da da Beyaz Sakal'la Kuzan arasında böyle bir şey olmuştu.
Teorilerden biri logia kullanıcısı atağın nereden geleceğini kestirebilirse o bölgeyi boş bırakabildiği yönündeydi
Teori değil, saldırı almadan önce, hakili olsa bile, kendini logia formuna sokarsan hasar almazsın.
manga sayfasına dikkatli bakarsan burgess in yumrugu geldiginde altta dodge diye bi ibare kullanıyor ( forumda hep bahsi geçmişti zaten logia savunması gözlem hakisi kullanarak logia lı üst düzey haki kullanıcılarının hakili saldırılardan kaçması ) bence saboda bu vakte kadar haki çalıştıysa dragonun yanında çok net luffy den 10 kat uzmandır haki konusunda boyle bi savunmayı yapması çok olası bişey
Zaten Sabo Luffy'e Dof'un nerede olduğunu söylerken Gözlem Hakisi kullanıyor, sonra Burgess'ten saldırı almadan önce Logia formuna geçiyor, Dodge yerine Burn kullanılmış başka sitede bu daha mantıklı. Teknik olarak Dodge etmiyor.
Odanın bu arc yaptığı en büyük hata Fujiyi adaya sokmasıydı.Heyecan gelsin diye adaya soktu ama adamı kullanamadı. Amirallerin yüzkarası Fuji :/ Bari git kafesi kes
Her amiralin bir adalet anlayışı var. Fuji'nin de bu. Bence Oda bunları çok güzel yansıtıyor.
 
Logia iyi bir şey aga. Sırf savunma için bile yenir atak için iyi bir meyve olmasa bile. Doruki+haki kasarsın normal dövüşürsün tekme/yumruk vs ama savunma açısından sana çok faydası olur. Baksanıza herif 5 dk oldu yiyeli ve ne kadar kolay sıyrıldığına bakar mısınız? Ee bir de amiraller gibi logialarda usta olanlar var...
 
WG Dof'a bu kadar ayrıcalık verdikten sonra Fuji bu ülkenin kahramanının denizciler olmasını istemiyor. Bu yüzden de işlere hiç karışmıyor.
 

Roronoa Zoro

WG Dof'a bu kadar ayrıcalık verdikten sonra Fuji bu ülkenin kahramanının denizciler olmasını istemiyor. Bu yüzden de işlere hiç karışmıyor.
Bu olaya nasıl bakacakları bilinmiyor, ben sanmıyorum Alabasta olayı gibi bir kahramanlık olsun, Darbe olarak bile bakılabilir.
 
@wtf

Logia forma sokmak ne demek? Haki meyve kullanıcılarına zarar vermeni sağlar. Normalde Luffy'e fiziksel darbeler işlemez ama haki kullanırsan işler. Bu şu demek haki normalde yapamayacağın şekilde lastiğe fiziksel zarar vermeni sağlıyor. Lastiği iptal etmiyor, lastiğe hasar veriyor. Sabo her şeyin özü var diyor. Yani lastiğin de var. Shanks haki salıp gemiyi çatlatıyor.

Logialarda da farklı bir durum yok. Magmaya normal bir vuruşun, kesişin işlemez. Ama haki yüklediğin anda o magmaya hasar verebilir hale geliyorsun. Magmayı iptal edip gerçek bedene ulaşma düşüncesi yanlış çünkü adamın gerçek bedeni magma zaten. O artık magma olmuş, nasıl Luffy artık normal insan değil, lastik olmuş öyle. Kendisini logia forma sokması fark etmez yani. Nami sıcak hava balonu ile Monet'e zarar veriyor logia formdayken. Çünkü sıcak karı eritir, kar dediğimiz şey de Monet. Magma dediğimiz şey de Akainu. Magmayı hakili kestiğinde o adamın hasar alması gerekir. Ki ahh haki kullanıcıları diyor yani hissediyor anlaşılan darbeyi. Ama hasar yok. Koka da yoktu orada zaten. Marineford'u çizdiği sıralarda her şey kafasında oturmamıştır. Çok takmaya gerek yok orayı. Herifin orada hasar alması gerekiyordu mantıken. Ha logiaların yapabildiği bir teknik vardır bilemem. Ama bunun açıklaması varsa yani sıvama değilse bunun açıklaması logia forma soktu olamaz. Gram mantığı yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık