Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 786: Gatz

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Luffy yüksek haki kullanımında yorgun düştü ve diye 2 3 arc sonra Dof''a eşit olacak yorumun hala saçma. Şamar oğlanı yaptığı bir karakterden bahsediyoruz. Luffy adaya geldiğinden beri sürekli hareket halinde koşuyor savaşıyor haki kullanmanın insanı yorduğu bu bölümden anlaşılmıştır Bu da Dof'un Luffy'e güçten düştün demesinin mantığını açıklıyor. Bu adam boşuna söyletmez bunu. Son hamlelik işi kaldığını mangaka 1500 kere söylüyor Dof'un. Dof'un dayanıklılığını meyvesinin ona kendine iyileştirme gücü verdiğini unutmamak gerek. Adam sürekli dikiş halinde. Kendini tamir edebilme gücü var. Dayanıklılığı fazla ama Luffy'nin saldırı gücüne göre Luffy'den fazla mı kesin değil. Ama Luffy'den haki olarak falan üstün değil onu bir geçin adam nasıl haki kullanıyor şehri turlatıyor adama o kadar çok kullanıyor ki ne hale geliyor la adam Lucci vs'sinden kötü durumda be. Luffy bariz bir şekilde Dof'tan üstün.


Benim bölümde beğenmediğim tek unsur Luffy'nin çok harap ve bitap düşmesi. Neredeyse ölüm döşeğinde olması. Dof'u yine 10 dakka oyalasın ama böyle harap bitkin olmasın 2 senede bu bitkinliği aşmanın yolunu bulmalıydı en azından süreyi ayarlayamasa bile.
Totalde yenıldı ıste daha ne ustunlugundden bahsedıyosun.
 
Totalde yenıldı ıste daha ne ustunlugundden bahsedıyosun.
Yensin de görelim birader yenmiş gibi konuşma. Sanki Dof'ta hala dimdik ayakta sendeleye sendeleye böğrünü tuta tuta yürüyor. Ayrıca bu savaş gösterdi ki sadece güç önemli değil taktik strateji de çok önemli. Totalde şuan Dof iyi durumda olsada 10 dk sonrasında işlerin değişeceğini sende biliyorsun.
 
Seride meyveler hakkında en çok bilgi sahibi kişiler arasında Teach :/
Meyvelerin tanıtımı içeren kitabı okumuştu :/ Ve aradığı meyvenin kıvrımından özelliklerine kadar her şeyi öğrenmişti.
O nedenle bazı sırlara erişmiş olabilir. Meyveler konusunda bilgisi fazla adamın.
Muhtemelen Burgess öldürüp , sırtında taşıdığı meyvelerden birine geçmesini bekleyecekti.
Sonuçta en yakınında bulunan meyveye gidiyordu. Aynı o hesap :/

Ek olarak Mingo Vs Luffy aslında bildiğimiz Rob Lucci vs sine gidiyormuş önünü kesmiş adam :/
 
Burgess olayına pek anlam veremedim. Meyve çalma işi sadece BB'ye özgü sanıyordum ama sanki öyle değil gibi.Bu da can sıkıcı bir durum. Sırf BB tayfasını ayrı bir yere koymak için bu gücü vermek ne kadar mantıklı ki?


Walla ben anlamam vampir mampir teori sundum sadece etinden kanından meyve özelliğini kendine geçirir falan işte gerçi seride Bide wampir olsa harika olur
Admin olsam sırf şu yazım tarzından dolayı banlamıştım seni. W harfi ne zaman bizim alfabemize katıldı?
 
Luffy yorulmuş :( Üzüldüm bu duruma.Dof kendisini iyileştiriyor.Dikişi iyileştirme sananlar,gamma knife ile Koşturmayı bir tutanlar...Neyse he diyelim gene.
 
Luffy yorulmuş :( Üzüldüm bu duruma.Dof kendisini iyileştiriyor.Dikişi iyileştirme sananlar,gamma knife ile Koşturmayı bir tutanlar...Neyse he diyelim gene.
Luffy'den 30 dakika boyunca yediği darbelere de tedavi uyguladı.

@Dragon Luffy 10 dk içinde haki biriktirip haki kullanmayacak, şu an içinde bulunduğu bu tükenmişlik/sarhoşluk 10 dk sonra geçicek ve tekrar haki kullanabilir olacak.
 

Roronoa Zoro

Meyve şuan kaliteli, ilk halininin ne önemi var ki?
Tel meyvesinin de saf hali sadece kesmektir başında.
Nasıl ne önemi var yahu? Bu meyve daha önce böyle kullanılmadığı için kalitesiz gözüküyordu. Gidip de bunu meyveye yoramazsın. Sadece kesiş atıyor diye mi yedirdiler yani geleceğin korsanlar kralına Dof'un meyvesini, sen bu dediğine inanıyor musun? Kılıç tutuştursalarmış o zaman eline. Ne gerek var denizden etmeye garibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık