Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 786: Gatz

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

@Tensei sayende yeni bir şey öğrendim araştırırken, "meet your maker" kalıbı ölümü çağrıştıryormuş. Tanrı'ya göndermek anlamında kullanılıyormuş.
Kaynak
 
Ooo hacı sen benle dalga geçiyodun geçen hafta luff 2,3 arc sonra dofa eşit olucak dediğimde.Neymiş Dof fanlarının avuntusuymuş.Üstüne üstlük günü birlikciymişiz.Böylelikle kimin öngörüsüz kimin giünü birlikçi tek bölümlük yorum atan olduğu ortaya çıktı.Bu işler öyle ben zaten bekliyodum diyip sonuna gülücük koymakla olmuyo.Senle birlikte 2.3 kişi daha [grandmaster,taisho] vardı.Ben o mesajı yazarken doffyinin total gücüne baktım.Adam mini amiral [zeka,iyi meyve,dayanıklılık,tecrübe,saf beden gücü tekniksiz,haki] öyle teknikle 5,10 dakkalık güç artışıyla o seviyeye çıkılmıyo kardeş.
Şimdi Luffy yüksek haki kullanımında yorgun düştü ve diye 2 3 arc sonra Dof''a eşit olacak yorumun hala saçma. Şamar oğlanı yaptığı bir karakterden bahsediyoruz. Luffy adaya geldiğinden beri sürekli hareket halinde koşuyor savaşıyor haki kullanmanın insanı yorduğu bu bölümden anlaşılmıştır Bu da Dof'un Luffy'e güçten düştün demesinin mantığını açıklıyor. Bu adam boşuna söyletmez bunu. Son hamlelik işi kaldığını mangaka 1500 kere söylüyor Dof'un. Dof'un dayanıklılığını meyvesinin ona kendine iyileştirme gücü verdiğini unutmamak gerek. Adam sürekli dikiş halinde. Kendini tamir edebilme gücü var. Dayanıklılığı fazla ama Luffy'nin saldırı gücüne göre Luffy'den fazla mı kesin değil. Ama Luffy'den haki olarak falan üstün değil onu bir geçin adam nasıl haki kullanıyor şehri turlatıyor adama o kadar çok kullanıyor ki ne hale geliyor la adam Lucci vs'sinden kötü durumda be. Luffy bariz bir şekilde Dof'tan üstün.


Benim bölümde beğenmediğim tek unsur Luffy'nin çok harap ve bitap düşmesi. Neredeyse ölüm döşeğinde olması. Dof'u yine 10 dakka oyalasın ama böyle harap bitkin olmasın 2 senede bu bitkinliği aşmanın yolunu bulmalıydı en azından süreyi ayarlayamasa bile.
 

Roronoa Zoro

Hmmmm ...
Doğrudur ancak yinede ucu açık geldi bana :/ Ancak dediğinin olasılığı daha yüksek tabi :/
Yinede Katil çevirisini hoş bulmadım :/
Bende hiç duymamıştım, Stream hep böyle kalıpları kullanıyor, çevirileri çok ağır. Güzelmiş ama, Tanrı'ya bağlanması filan hoşuma gitti.
 

Roronoa Zoro

Luffy'nin meyvesi dandik değil.
Hızını, gücünü, saldırı alanını-boyutunu muazzam arttırıyo. Dof gibi uçuyo, darbeleri bertaraf ediyo. Dof'tan güçsüz olması sadece meyveyle sınırlandırılmamalı.
Hayır, Luffy'nin meyvesi dandik, kaliteli yapan Luffy'nin kendisi.
Potansiyel tehlkesine göre değer veriyorlar meyvelerin, Yıldırım, ope ope felan milyarlar ederken Luffy'nn meyvesi maks 100 ediyor. Yoldaki adam bu meyvesi yese bu teknikleri yapamaz. Ope Ope gibi teknikleri çıkarılmış, bilinen imba bir meyve değil. Luffy başka meyve yeseydi onu da efso yapardı.
Edit: Meet your maker'ı nasıl bilmezsiniz lan :D
 
Bende hiç duymamıştım, Stream hep böyle kalıpları kullanıyor, çevirileri çok ağır. Güzelmiş ama, Tanrı'ya bağlanması filan hoşuma gitti.
Ayrıca " Bastard's " lar çevrilmiyor :/ buradan sesleniyorum !!
Lütfen , çevirin onları yazın :/ Asyanın ahlaksızlığını bize yansıtın biz ahlak bekçisi değiliz :(
Böyle ufak kalıpları görmemezlikten gelmeyin ! :/
 

O zaman fanlarını sen yola getireceksin :(

Benim takıldığım mesele %100 olmayan şeylerin, %100'müş gibi lanse edilmemesi zaten. Bütün mitler böyle ortaya çıktı.

Haki'nin benzin oluşuyla ilgili, Haki demek irade gücü demek bu söylendi çok kez, irade reiatsu, ki, çakra gibi bir şey değil. Tanım olarak bakarsan iraden bitmez, kırılabilir, iradenin kırılmasına yorgunluk örnek verilebilir. Yorgunsan savaşmak istemeyebilirsin, savaş iraden kırılmıştır, haki'yi kullanamamasının sebebi budur bence. Biten bir şey çıkacağını hiç mi hiç sanmıyorum.

3. olarakta Luffy'nin haki'si 10 dakikada yenilenmiyor, 10 dakikada Dof'a bitirici vuruşu yapacak kadar yenileneceğini söyleyebilirsin, yani Luffy'nin haki'si senin tanımınla 10 dakika da dolacak bir şey değil.

Son olarak Burgess Luffy'i süpriz bir saldırı ile öldürüp, meyveyi çalmayı amaçlayacak kadar zeki bir karakterse, Luffy'i alıp adadan çıkamayacağını bilecek kadar zekidir herhalde. Daha önce de yazdım, biri Luffy'i omuzlayıp adadan çıkmaya çalışırsa kan çıkar orada.

- o zaman söyle diyeyim, bu dahil söylenen hiç bir sey kesin degildir :D

- sonra haki irade gücü gibi geciyor. ama doflamingonun smile deyişide gülmekti. benim su an gördügüm sey; haki, ruh gücü. bedeninle kombine et, busoshokuyu ögren, sonrada geliştir. niye ? çünkü bedenin geliştirilebiliyor. dourikin artırılabiliyor. zihninle kombine et, kenbunshoku ögren, sonrada geliştir. niye ? çünkü zihnin olgunlasıp gelisebiliyor. zekan bile artar, artmasa bile bilgin, dirayetin, zihinsel soklara direncin artar.

peki niye houshoku geliştirilemiyor ? çünkü houshoku ruhun kendisi. ruhunu geliştirmen için yasaman lazım. hiç savas görmemiş cocuklarla, hiç barıs görmemiş cocukların deger yargıları ve iradeleri, yani hakileri, yani ruhları bir olurmu ? torikodaki kalori sayımıda böyle. onunda temeli dragon ball. inanamıyorum ki si 180000 :D inanamıyorum houshoku no haki :D bence aynı sey...

- haki yenilenmeyide sıg almısın mehmet. 10 dakikada bir lion bazooka daha atacak olsa bile, g4 formuna gecmiyecekmi ? gecmiyecekse haklısın. gecicekse ben haklıyım. çünkü kolezyumdan sonra dinlendi, et yedi. bak üstüne basarak söylüyorum, et yedi... adam enies lobbyi gecti, 2 et yedi lucciyi dövdü :D

son olarak, senin bahsettigin kadar zeki olan karakter, o an orda o meyveyi alsa bile, yine kacamıyacagını ve götünü kesiceklerini bilmesi gereken bir karakter olmalı. yani zeki falan degil. fırsatı gören sırtlan gibi lese cöktü, aslan geldi kiero dedi ;)
 
Hayır, Luffy'nin meyvesi dandik, kaliteli yapan Luffy'nin kendisi.
Potansiyel tehlkesine göre değer veriyorlar meyvelerin, Yıldırım, ope ope felan milyarlar ederken Luffy'nn meyvesi maks 100 ediyor. Yoldaki adam bu meyvesi yese bu teknikleri yapamaz. Ope Ope gibi teknikleri çıkarılmış, bilinen imba bir meyve değil. Luffy başka meyve yeseydi onu da efso yapardı.
Edit: Meet your maker'ı nasıl bilmezsiniz lan :D
Meyve şuan kaliteli, ilk halininin ne önemi var ki?
Tel meyvesinin de saf hali sadece kesmektir başında.
 
Bölümde güzel estanteneler bilgiler vardı lakin bitince bu kadar kötü durumda olacağını düşünmemiştim. En azından ayakta falan kalaydı be. Geçen haftalar Luffy amiraldir demiştim yanılmışım. Ama böyle handikapla amiral olamamıştır daha. Biteceğini biliyorduk ta g4ün o kadar Dof'a vurdu ama durumu ondan daha beter şuan. Neyse bağlamak istediğim konu yorumları okurken gördüm burada bir arkadaş bence Law'a son darbeyi indirtmek için yaptı demiş bende aynı fikirdeyim onunla bir şekilde Law acımayıp öldürecek bence Dof'u. Sabo Burgess'i teklemiştir diye umuyorum sonuçta ben onu Dofi'den güçlü görüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık