Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 786: Gatz

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümdeki bir konuşmada kaçacak yerin kalmadığından ve herkesin Dof'un olduğu yere gelmek zorunda olduğundan bahsedildi.Tam kafes kapanacakken Luffy ayağa kalkıp herkesin önünde şov yapıp Dof'u indirecektir.Odanın planı bu sanırsam.Millete hasır şapka yeaahh dedirtecek. :/
 

Roronoa Zoro

- şimdi mehmet beni biliyorsun, bunu kac defa dile getirdim. benim yazdıgım her mesaj bencedir. burdaki her arkadasımızında aynı... sonucta e.odanın amcaoglu türkiyede oturmuyor. herkes gördügünü yazıyor. o yüzden burdan tekrar edeyim yazdıgım her sey bencedir zaten ;)

- sonra jinbeinin kitabe aldıgı yüzde 90lık bir olasılık. zaten kuvvetli olmasa ve bizdede robin olmasa bu kadar kesinmiş gibi yazmazdım. eldeki veriler ve sekil o bezin içindekinin kitabe oldugunu gösteriyor.

- hakinin benzin gibi olusu benim basit bir örnegim. daha öncede yazdım , konusuda var. e.oda saiyajin , super saiyajin olayından esinlenmiş diye. ortada bir benzinlik var adıda ; ruh yani haki. bunu busoshoku olarakta kullanabiliyorsun, kenbunshoku olarakta. cok fazlaysa ve belesse, metin akpınarla rahmetli zeki alasyanın filmindeki gibi bol bol salabiliyorsunda... bu artık kesinleşti. ben daha öncede hiç bir ceviri yokken yazdım. su ankiler önceden görünenin aynısı. bir güc bedavada gelmez. e.oda defalarca söyledim akira toriyama hayranı. bleachin reiatsusu , hunterın neni , narutonun chakrası , ftnin büyü gücü hepsi aynı. birsey bitmezse sacma olur. o yüzden houshoku sahipleri özel dedim. o yüzden sahip oldukları miktardan korkuyorlar dedim. halada aynı yerdeyim. bu bir teori bence ama kesinleşti gibime geliyor.

- son olarak doflamingo ve luffynin haki kıyası. şimdi kesin olarak biliyoruzki hakiyi yenileyebiliyorsun. ee luffy bunu 10 dakikada doffyi indirecek kadar yapabilirim diyorsa demektirki, kolezyumdaki haki kullanımlarının bir önemi yok. rebecca et yedirdi olay bitti gözüyle bakabiliriz. doflamingo hakisini hala stabil tutuyor. luffy ise tüketti aralarında cok fark olmamakla birlikte doflamingonunda sürekli kokayla kendini korudugunu hesaba katarsak ayrıca iplerinede haki ilettigini ben doflamingoyu daha önde görüyorum.

- olayı potansiyele cekmemek gerek. doflamingo luffyden üstün olsa ne olur. yas kıyasına girince benim gözümde doflamingo luffye göre cöp ;)

- teach olayıda şimdilik muamma elde iki olusuturulabilir teori var;

1. burgess luffyi cuvala tıkıp teache götürecek, tabiki öldürdükten sonra... ki biliyoruzki kullanıcı ölmeden meyveyi alamıyorsun.

2. burgessin sırtında bir sürü meyve var. luffyi öldürüp gücünün o meyvelerden birine gecmesini bekliyor.

hangisi olur bekleyip görmek lazım.

O zaman fanlarını sen yola getireceksin :(

Benim takıldığım mesele %100 olmayan şeylerin, %100'müş gibi lanse edilmemesi zaten. Bütün mitler böyle ortaya çıktı.

Haki'nin benzin oluşuyla ilgili, Haki demek irade gücü demek bu söylendi çok kez, irade reiatsu, ki, çakra gibi bir şey değil. Tanım olarak bakarsan iraden bitmez, kırılabilir, iradenin kırılmasına yorgunluk örnek verilebilir. Yorgunsan savaşmak istemeyebilirsin, savaş iraden kırılmıştır, haki'yi kullanamamasının sebebi budur bence. Biten bir şey çıkacağını hiç mi hiç sanmıyorum.

3. olarakta Luffy'nin haki'si 10 dakikada yenilenmiyor, 10 dakikada Dof'a bitirici vuruşu yapacak kadar yenileneceğini söyleyebilirsin, yani Luffy'nin haki'si senin tanımınla 10 dakika da dolacak bir şey değil.

Son olarak Burgess Luffy'i süpriz bir saldırı ile öldürüp, meyveyi çalmayı amaçlayacak kadar zeki bir karakterse, Luffy'i alıp adadan çıkamayacağını bilecek kadar zekidir herhalde. Daha önce de yazdım, biri Luffy'i omuzlayıp adadan çıkmaya çalışırsa kan çıkar orada.
 
Sitenin yeni akımı Luffy ezen, Dofcular galiba. Adam Dof'un ağzını yüzünü patlattı, çenesini yerinden çıkardı. Dof denen manyak, Luffy'nin nereden geldiğini bile göremedi. Luffy bi koydu Dof fizana kadar uçtu. Kaç binanın içinden geçti. Üstüne Dof'u aldı dağın içine monte etti. Adam kendi içini komple haki doldurdu be. Daha ne yapsın? Sanki lav meyvesi yemiş adam muamelesi yapmayın şu çocuğa. Elindeki meyveyle Dof'un yetenek dolu meyvesini ezdi geçti.

Dof'un meyvesi
- Uçabilme havaya tutunma
- Kesme biçme
- Kontrol etme
- Klonlama
- İyileşme (bazı arkadaşlar iyileşme değil diyor, ilk yardım diyelim)
- Kafes oluşturma
- Meyvesinin uyanmış olması

Luffy'nin meyvesi
- Lastik işte

Ve siz hala Dof, Luffy'den daha üstün diyorsunuz. Hayır yanlışınız var. Dof bu kadar özelliğe sahip olduğu halde Luffy tarafından öldüresiye dövüldü. Luffy daha önce kimseyi bu kadar öldüresiye dövmemişti. Lucci'yi bile böyle dövmedi. Tamam kabul ediyorum Dof çok dayanıklı bir adam ama, sürekli kendini dikiyor. "İyileştirmiyorum" demiş olabilir ama, fark etmez. Bu iyileştirme değilse nedir? Hani nedir bunun ismi? Sonuçta savaş ortasında kendini toparlıyor, ayakta kalkacak güç sağlıyor. Bilincini kaybetmemesi dayanıklılığının sayesindeydi ama, tekrar toparlanmak için kendini dikiyor. Sürekli kendini diken bi herif var. Bence işe bu açıdan bakmak lazım. Luffy ne yapsın? Şu çocuğa deprem-lav meyvesi yemiş gibi davranmayın artık. Adam elindeki zamazingoyla mucizeler yaratıyor. Hala güçsüz yok şöyle yok böyle diyorsunuz. Roronoa Zoro değil ki Luffy, sadece lastik çocuk. Ve bence Dof'dan fersah fersah daha güçlü, kuvvetli ve dayanıklı. Ve bunun sebebi o meyveyle bile Dof'u hastanelik etmesi. İşin fiziksel boyutunu geçtim ben. Dofcular tüm yazdıklarınızı okudum ama, haksızsınız Dofcular.
Hala meyvenin haksız avantaj olduğunu söyleyenlerden misin?

Bu mantığa Marco kendini yeniliyor o yüzden meyvesiz bu kadar olamazdı ,Law çok kullanışlı meyve sahip o yüzden meyvesiz bu kadar olamazdı , tüm logialar meyveye bağımlı öteki türlü bir şey yapamazlar(amiraller burada yer alıyor),deprem müthiş avantajlı demişsin o zaman BeyazSakal depremsiz yonkou olamazdı ,Luffy söz konusu ise dandik lastik işte o yüzden Luffy dövüş dehası.

Meyve meyvedir.Ne haksız avantaj sağlar ne de gereksizdir.Çünkü her meyve kişinin gücüne dahil yardımcı olan bir elemandır.
 
Luffy'nin meyvesi dandik değil.
Hızını, gücünü, saldırı alanını-boyutunu muazzam arttırıyo. Dof gibi uçuyo, darbeleri bertaraf ediyo. Dof'tan güçsüz olması sadece meyveyle sınırlandırılmamalı.
 

Roronoa Zoro

Upss türkçesini okumadım nasıl çevirdiler ki :/ Bakayım bi :/

Katil ? Katil diye çevirmişler hangi kaynak o ://
Doğru söylüyorsun, Stream çevirisinde maker diyor. 2. bir anlamı yoksa benim bildiğim, yaratıcı anlamına gelir, "babana gel" argosunu kullandıysa başka.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık