Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 786: Gatz

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof dokunamadı Luffy'e, hızına yetişemedi, vurduğu herhangi bir darbeyi karşılayamadı. Savrulmaktan başka bir şey yapmadı.
Luffy belirtti Dof'un gücünün git gide düştüğünü. Adam bi' tane vurdu, Luffy'nin g4 savunmasını geçemedi ve sonrasında saldı, teslimiyetçi bi' moda girdi zaten. Dof'un gücü daha önceden tükenmeye başlamış olsa da Luffy'nin gücü daha önce tükendi. Hangisi fiziksel olarak üstün kesin olarak görmemiz için meyvesiz olmaları lazımdı.
 
İster paspas olsun ister el çantası dövüş sonu ayağa kim kalktı ona bakarım.

Bir kere vursaymış vs. bunlar önemli değil mazeretler üreterek bir yere varılmaz. Fatih Terim diyordu galiba 1 karış sola gitse gol olcaktı ne şansızlık vs. böyle birşey yok doğru dürüst vursaydı o top 1 karış sola gitseydi aynı şekilde adam gibi kendini geliştirseydi az daha sıksaydı 1 tane daha patlatsaydı.
Bunun yanında 1 darbeye ineceğinin garantisi de yok.

Şunu diyebiliriz aşağı yukarı denkler ne zaman Luffy G4'ü daha fazla kullanmaya başlar o zaman durum değişir.Şu anda G4 kullandığı süre boyunca Dofiyi yenecek kadar güçlü değil G4 kullanmazsa da Dofiden baya güçsüz özellikle uyanmış halde baya sopa yer gibi gözüküyor .
 

Cedric

Luffy'nin adam akıllı yani temiz dövüşleri belli Blueno ve R.Lucci gerisi belli zaten. :gamyon:2 yıl sonra yeni dünya da da böyle olacağını hiç düşünmemiştim. :of: Ahh Oda ahh. :mad:
 
Bu meyve çalma olayı çok tuhaf gerçekten, kaç yüz yıldır bir sırt çantası meyveyle savaşlara gitmeyi kimse düşünmemiş mi ? :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık