Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 786: Gatz

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Dof daha güçlü, Luffy'nin savunması g4'de muazzam olduğu için zarar veremedi ama güçlü olduğu gerçeğini değiştirmez. Gücü git gide düşerek dövüştü zaten. Aldığın kıstas yanlış senin.
Dof dokunamadı Luffy'e, hızına yetişemedi, vurduğu herhangi bir darbeyi karşılayamadı. Savrulmaktan başka bir şey yapmadı.
 

Cedric

Dayanıklılık demişken, Sicilya savunması geldi aklıma satrançtan. Kasparov'un bu savunmayla iki sene yenilmediği de vardı tabi.Buda farklı bir yaklaşım olsun. :) Aklıma gelmişken savunmalarıyla şl kazanan İnter de var. :hhh:
 
Özel güçler çeşitlere ayrılır. İnsanın kendine dikiş atabilmesi gibi bir güç, hem bunu içerden yapabilmesi iyileştirme kapsamına girer. Ki normal şartlarda son saldırıdan sonra Dof'un ayağa kalkmasına imkan yoktu. Dikiş attığını gördük, bu bariz bi çeşit iyileştirme oluyor. İç organları toparlıyor işte adam. Ayrıca bunu iki kere yaptı, tam olarak iki kere.
İçerden yapması iyileştirmeye girmez bence adamın meyvesi ip içi dışı mı var. Bir de bu adamın meyvesi uyanmış daha önce görmediğimiz bambaşka bir kavramı da gözardı edemeyiz bu konuda.
 

Roronoa Zoro

Uyanış'ın tek olayının kişinin etrafını meyve gücüyle yönetmesi olduğu kesin gibi bir şey değil mi? Neden her garip güç uyanış olarak görülüyor?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık