Şu en yakın meyveye geçiyor muhabbetini nerden duydunuz? Bana biri açıklasın lütfen.Bu meyve çalma olayı çok tuhaf gerçekten, kaç yüz yıldır bir sırt çantası meyveyle savaşlara gitmeyi kimse düşünmemiş mi ?
Luffy yenilmedi. Dövüş de bitmedi zaten.Birisi Alpamise Luffynin yenildigini soylesin.
Aynen, daha güçlü.(Vuruş gücü)Öyle zaten.
Şu en yakın meyveye geçiyor muhabbetini nerden duydunuz? Bana biri açıklasın lütfen.
Luffy yenilmedi. Dövüş de bitmedi zaten.
Mangastream çevirisi öyle.şimdi türkçe çeviriyi okudum da yorgunluktan haki kullanamıyor gibi anlaşılıyor taraflı bir çevirimi yoksa aslımı öyle
Bir yerden duymamıza gerek mi var. Sırtında kocaman çanta, elinde kılıçla öldürmek ve meyveyi almak için saldırıyor mangada başka bir şeye gerek mi var.. Hem hadi olmadı nasıl alacak başka türlü.Şu en yakın meyveye geçiyor muhabbetini nerden duydunuz? Bana biri açıklasın lütfen.
Mantıklı olan da o zaten, hakinin bitebilen bir şey olması çok saçma olurdu.şimdi türkçe çeviriyi okudum da yorgunluktan haki kullanamıyor gibi anlaşılıyor taraflı bir çevirimi yoksa aslımı öyle
Doflamingo önünde yatan Luffye 10 dakika boyunca hamle yapamaz diyorsan senin fikrindir tabi.Şu en yakın meyveye geçiyor muhabbetini nerden duydunuz? Bana biri açıklasın lütfen.
Luffy yenilmedi. Dövüş de bitmedi zaten.
Yahu Dof'da aynı şeyi Luffy'e söylüyor. Bunu niye gözardı ediyorsun kardeşim.Luffy belirtti Dof'un gücünün git gide düştüğünü. Adam bi' tane vurdu, Luffy'nin g4 savunmasını geçemedi ve sonrasında saldı, teslimiyetçi bi' moda girdi zaten. Dof'un gücü daha önceden tükenmeye başlamış olsa da Luffy'nin gücü daha önce tükendi. Hangisi fiziksel olarak üstün kesin olarak görmemiz için meyvesiz olmaları lazımdı.