Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 786: Gatz

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Vurabilecek olsaydı... Ama vuramadı işte bu kadar basit yine öyle olsaydı böyle olsaydıya dönerse iş çok şeyler söylerler vs başından beri.
Ben buna bir şey demiyorum. Sorun her şeyin aleyhine kullanılması. Şu durumun tersi gerçekleşsseydi. Luffy için torpil muhabbetleri geçecekti. Ki geçti de. Lucci'nin Luffy'i öldürecekken yediği darbe yüzünden yorgun düşmesi gibi. Buna torpil diyen adamlar şu olayı farklı yorumluyor. Dof'u üste çekiyor. Tabi ben burdan da savunmaya çalışmıyrum.

Arcın başından beri Luffy'nin Dof haricinde de başka kişilerle dövüşmüş olmasının getirdiği handikapı şu bölümde geçen kelimelerle iyice anladık. Bunlar göz ardı ediliyor.

Diğer bir durum ise Dof'un ta Law'ın enjeksiyonu ile düştüğü % 50 gücünün ondan sonra ki yediği gamma knifelerla ve gr teknikleriyle birlikte bir türlü %0'a düşmemesi. Yani az geriye bakın ona göre yorum yapın. Tek sıkıntı o.
 
Hayır, benim canım cevabını duymak istemediği için sen cevap vermedin. Kendini büyütme olay bende :cool:

Ah şu yetenekler Lawda olacak 5 dakka ezer kalan 5 dakka da cebinden çıkardığı çakısı ile kalp çizer suratına Dofun kalp.
Ama işte yetenek ciddiyetsiz, leyla bazen ne yaptığının kendisi bile farkında olmayan bi velette.
Yav he he:cool:

Ben hayal kırıklığına uğradım açıkçası.Onca çabaya,güçlenmeye,Law'ın yardımına rağmen Luffy şu anda sağdan soldan toplanmış çöplerin korumasına muhtaç duruma geldi.Dof'u indiremedi,üstüne de Burgess tek hamleyle yiyecekti bizim oğlanı. Şu durumda nasıl savunabilirim ki Luffy'yi? :S
 
Demek istediğim kısaca bu adamı fiziksel dövüş gücüyle öldürebilecek biri yok. BB karanlıkla tutarsa anca. Bunun dışında Dof'u istediğiniz kadar dövün bu adam yine ayağa kalkar. Büyük ihtimalle kesilince veya delinince de toparlanabiliyor bu adam. Bu dayanıklılığın ötesinde bir güç. Garp bile dövse Dof'u, bırakınca bu herif kendini toparlayacak. Kısaca Dof'u hiçbir dövüşçü karakter tam anlamıyla durduramaz. Dövebilir, tekmelerle, hastanelik bile edebilirler ama, Dof yine kalkar. Dof, Luffy'den üstün diyen arkadaşlara katılmıyorum, Dof bu meyve gücüyle dövüşçü tüm karakterlerden daha güçlü. Çünkü her şekilde iyileşecek bu adam. Karasakal meyve gücü kullanmayıp bıraksa yine kalkar. WB sabahtan akşama kadar ağzına deprem vursa Dof yine iyileşir. Akainu filan belki koyarsa öldürür o kadar. Onun dışında Dof'u öldürmek imkansız bence.
Dofun iplerini mi anlatıyorsun yoksa Marco'nun Ankasının iyileştirme gücünü mü ? Adam iyileştirme yok diye kendi ağzıyla söyledi mangada daha da niye abartıyorsunuz bu kadar anlamıyorum.
 
Son düzenleme:

Cedric

En baştan beri aynı şeyi savunuyorum. Kavramları ayırmadığınız sürece buna devam edebilirim.


Daha güçlü olmaz, güçsüz ve dayanıklı olarak Luffy'i yorar, Luffy bittiğinde gider onu yener. Galip olur, daha dayanıklı olur, daha güçlü olmaz.
Bir kişi kazanacaksa zaten hem atağıyla hem de savunmasıyla bunu yapabilir, yani bu dayanıklılıkta içinde sen bunu kabul etmek istemiyorsun, Birinin savunması iyidir diğerinin saldırısı. Kim hangi şekilde kazanabiliyorsa kazansın. Senin savunduğun şey şuan kılıç ustalarıyla Jozu'yu karşılaştırman. :D Yani biri illa saldırı odaklı mı kazanmalı ? Barto'yu örnek verelim ? Örnek veriyorum da orada ki mantığı anlatmaya çalışıyorum. Umarım anlatabiliyorumdur. :D Neyse, sanırım fazla çabaladım. :(
 

Üye silindi 1004

Abicim nasıl güçlü olamaz ya normal hali Do


Dofun iplerini mi anlatıyorsun yoksa Marco'nun Ankasının iyileştirme gücünü mü ? Adam iyileştirme yok diye kendi ağzıyla söyledi mangada daha da niye abartıyorsunuz bu kadar anlamıyorum.
Sonuçta iç organlarını düzeltebilmesi bir çeşit iyileştirme oluyor. Ezilen iç organlarını düzeltince iyileşmiş olmuyor musun? Luffy'nin son vuruşu adamın içini dışına çıkarmalıydı ve adam karnına dokunup tüm iç organlarını saniyeler içinde düzeltti. Kendisi iyileşirme değil demiş olabilir ama, bu bariz iyileşirme oluyor.
 
Dof'ta meyve gücü(savunması ile) kendini iyileştirip duruyor, onu da mı görmezden gelelim.
Görmezden gelme, yeteneği ve senin bahsettiğin gücü ayrı tut. Ayrı ayrı değerlendirmeyi sen seçtin nasıl olsa. Skill'i güç olarak aldıysan, O zaman ben de geleyim zeka gücü falan diyim. Karşılaşmayı kazandığında güçlerin çoğunda üstün geleceğinden zeka+yetenek+fiziksel güç+dayanıklılık+vs... Dof Luffy'i yendiğinden totalde ondan güçlüdür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık