Yendikten sonra bi' önemi yok zaten, galip üstündür.L
Luffy'nin yenecek olması gerçeği Dof'u daha güçlü yapmaz, dayanıklılığı ile yenebilir, ama gücü ile değil.
Yendikten sonra bi' önemi yok zaten, galip üstündür.L
Luffy'nin yenecek olması gerçeği Dof'u daha güçlü yapmaz, dayanıklılığı ile yenebilir, ama gücü ile değil.
Hayır, yenmiş oluyor.Biri yenebiliyorsa zaten güçlü olmuyor mu diğerinden ?
Tartıştığımız konu bu değildi.Yendikten sonra bi' önemi yok zaten, galip üstündür.
Geçen bölüm yorumunda zaten demiştim. Vs dahaden bitmemiştir. Ayrıca Luffy'nin g4'de ne kadar güçlendiği ve ne kadar güç harcadığını Doflamingo'ya vurabilecek olsaydı vs'yi bitirmiş olabileceğinden anlaşılıyor. Ama Luffy baya bir güç harcamış ve son vuruşunu yapacak gücü kalmamış Oda'ya göre. İstese o vuruşu Luffy'e yaptırır ama işi yokuşa sürüyor.
Bu bölüm Dof dövüşe handikap başladı diyenlere gelsin.
Laf mı çarpıtıyorsun la sen bana? Canım cevap vermek istemedi.Ana karakter olunca omuzlarına binen yüke katlanacaksın.
Baktım hala çiğ çiğ diyor
Ve hala soruma cevap da vermemiş :/
Savunduğun şey iyice garipleşti, peki öyle olsun.Hayır, yenmiş oluyor.
Tartıştığımız konu bu değildi.
Dof Luffy'i döver. Luffy g4'de kas gücü olarak öne geçsede. Dof Kazandığı için daha güçlü olur totalde.Hayır, yenmiş oluyor.
Tartıştığımız konu bu değildi.
En baştan beri aynı şeyi savunuyorum. Kavramları ayırmadığınız sürece buna devam edebilirim.Savunduğun şey iyice garipleşti, peki öyle olsun.
Daha güçlü olmaz, güçsüz ve dayanıklı olarak Luffy'i yorar, Luffy bittiğinde gider onu yener. Galip olur, daha dayanıklı olur, daha güçlü olmaz.Dof Luffy'i döver. Luffy g4'de kas gücü olarak öne geçsede. Kazandığı için daha güçlü olur totelde.
Demek istediğim kısaca bu adamı fiziksel dövüş gücüyle öldürebilecek biri yok. BB karanlıkla tutarsa anca. Bunun dışında Dof'u istediğiniz kadar dövün bu adam yine ayağa kalkar. Büyük ihtimalle kesilince veya delinince de toparlanabiliyor bu adam. Bu dayanıklılığın ötesinde bir güç. Garp bile dövse Dof'u, bırakınca bu herif kendini toparlayacak. Kısaca Dof'u hiçbir dövüşçü karakter tam anlamıyla durduramaz. Dövebilir, tekmelerle, hastanelik bile edebilirler ama, Dof yine kalkar. Dof, Luffy'den üstün diyen arkadaşlara katılmıyorum, Dof bu meyve gücüyle dövüşçü tüm karakterlerden daha güçlü. Çünkü her şekilde iyileşecek bu adam. Karasakal meyve gücü kullanmayıp bıraksa yine kalkar. WB sabahtan akşama kadar ağzına deprem vursa Dof yine iyileşir. Akainu filan belki koyarsa öldürür o kadar. Onun dışında Dof'u öldürmek imkansız bence.Bu bölümde gösterdi zaten, tekrar kullandı o yeteneğini.
Adam tekmesiyle kule deliyor. Güçten ziyade haki+lastik kombini var orda. O olmasa Luffy'e vurduğunda başka türlü olacak belkide. Yani o g4 savunmasını görmezden geldin sen.En baştan beri aynı şeyi savunuyorum. Kavramları ayırmadığınız sürece buna devam edebilirim.
Daha güçlü olmaz, güçsüz ve dayanıklı olarak Luffy'i yorar, Luffy bittiğinde gider onu yener. Galip olur, daha dayanıklı olur, daha güçlü olmaz.
Hayır, benim canım cevabını duymak istemediği için sen cevap vermedin. Kendini büyütme olay bendeLaf mı çarpıtıyorsun la sen bana? Canım cevap vermek istemedi.