Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 786: Gatz

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BB meyvesiyle mi çekti yoksa dediğin gibi bir şekilde mi meyveye aktardı sonra da yedi ? Senin dediğin şekilde olsa 2 şeytan meyvesi yiyen ölür ? Biz yediğini söylemiyoruz meyvesinin özelliğiyle o meyveyi çektiğini söylüyoruz. MF'yi örnek göstermemin amacı orada bir ton meyve sahibi adam var ve ölen Ace var. Kime göz dikseler alırlar meyvesini. Şuan ise Burgess Ace'in meyvesi için gelmiş.( Farklı bir amaç taşıyabilir düşüncesindeyim) Sen baya farklı düşünüyorsun tabi bir şey diyemem. :) Ama yine de öyle kolay bir şey çıkacağını düşünmüyorum.
Sen son bölümü okumadınmı BB keni meyve özelligiyle meyveyi calsa bu bölümde Burgess neden meyveni çalacam desin. Orada BBmi var. BBnin meyvesinin özelligi sadece 2 seytan gucunu birden taşıyabilmesini sağlaması. Olayları birbirine karıstırmayalım.
 
Big Mom mu yoksa Kaido mu ? Bir karar ver sende. :hhh:
ahahahah:D Yahu sadece arkadaşın örneğinden yola çıktım ben. Şuan Sanki Kaido ama Big mamın suratında bomba patladı patlayacak yani hala tam belli değil.

Güç muhabbetine girmeye gerek yok. Tarafsız,kimsenin karışmadığı bir ortamda Dof çiğ çiğ yermiş bizim oğlanı.Zaten öyle düşünüyordum da bu bölüm kesinleşti iyice.Daha çoook yolun var Luffy reyiz. :(
AL işte bi orta yolunu bulamıyoruz. Çig çiğ yermiş yok deve. Şuan kazanmasının tek sebebi dayanıklığı ve Luffy'nin zaman kıstası.
Ve Luffy şu g4 hakkıyla bi kullansa yolun yarısını çoktan arkasında bırakmış olacak. sen söyle sınırsız g4 de Akainu aşağısı çıksın mı Luffy'nin karşısına.
6 isim. 4 imp. Dragon ve hırsı ve kazanma arzusu ile Akainu sadece şuan gördüklerimiz arasında.
 
İşte burada benim dediğim yere geliyoruz. Luffy g4 ile bariz üstün. Ama dayanıklılık faktörü devreye giriyor. Adam dayandı işte abi, tamam güzel dayak yedi şehir turu attı ama dayandı. Kim kazandı vsyi söyler misin? O adamlar neden Dof'un önünde dikiliyor? Dof kazandı. Zaman kazanıp durumu değiştirmeye çalışıyorlar.

Sonra Dof da Law ile vs attı. Yendi sonra gene vs attılar kolunu aldı. Hasar olarak daha kötü olan Dof'tur bence. Sürekli iyileştirdi deniyor ama iyileştirmedi, dikti. O gammada %20 etkilendiyse yok olmadı yani o %20. Kaldı. Düşünsene sana araba çarptı, feci etkinlendin iç kanaman var. Durdurdular hemen müdahale edip. Ee ne oldu sen %100 müsün? Hayır hala kötü şekilde etkilenmiş durumdasın, fark ölmekten kurtuldun. Dof'un olayı da bu, ne kadar etkilendiyse o kaldı. Fark %100 etkilenmekten yani ölmekten kurtuldu. Bu farkı iyi ayırt edebilmek gerekir.

Ha ben inkar etmiyorum, biri bana sorarsa %100 hallerinde g4'ü direk kullansa ve yetecek olsa g4 kim yener diye Luffy derim. Kimse de aksini söylemez zaten söyleyen sorunludur.

Dof yarasını dikmedi yarasını onardı yani hasarı yok etti bence hasar kalmadı yada çok az kaldı
 
Bugüne kadar hiç çok kötüye oy vermemiştim bugüne kısmetmiş :mad:
Çok sinir bozucu bir bölümdü. Ne güzel tamam Luffy oldu dedik yine düşürdüğü hale bak.
 
Sabo Dof ve Burgessle aynı anda oynasında Dof ile Saboyu aynı seviyeye koyanlar utansın.
Gerçi Sabo bu dediğimi yaparsa günübirlikçiler bu sefer de Dof ile Burgessi yerden yere vuracak
 
Sen son bölümü okumadınmı BB keni meyve özelligiyle meyveyi calsa bu bölümde Burgess neden meyveni çalacam desin. Orada BBmi var. BBnin meyvesinin özelligi sadece 2 seytan gucunu birden taşıyabilmesini sağlaması. Olayları birbirine karıstırmayalım.
Yahu belki Burgess Luffy'i alıp kaptanının yanına gidicek. Kesinleşmeyen bir şeyi benim dediğim doğru mantığıyla yazma.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık