Bence sen haksız olduğunu kabul etmiyorsun.Seninle anlaşamayacağız belli ki. Beckman'in amacı uyarmak orada sadece. Adamlar savaşı bitirmeye gelmiş zaten neden saldırsın.
Öldürebilecek pozisyonu varken yapmıyor, bunu daha güçlü olduğu için değil oryaa savaşmaya gelmedikleri için yapmıyor. Herhangi bir güç kıyası için yazmadım onu.Beckman’in Kizaru’yu istese öldürebileceğini mi sanıyorsun?
İnşallah Bb vs Shanks’ta şu Beckman ile Kuzan kapışır.
sen diyosunki ayar çekmiş ağırlığını koymuş adamda diyorki öyle bi ağırlığı varmışki kizaru hemen yaptığı şeyi yapmaya devam ediyor tınlamadan sonucunda beckhmanda bişey yapamıyorSeninle anlaşamayacağız belli ki. Beckman'in amacı uyarmak orada sadece. Adamlar savaşı bitirmeye gelmiş zaten neden saldırsın.
Naruto'ya bakan hep geçmişten birisini görüyordu, hatta Madara-Hashirama, Jiraiya-Orochimaru, Obito-Kakashi ve Naruto-Sasuke aynı dinamiklerdi hep. Op'ta buna döndü. Joy Boy'un kıyafetleri bile Luffy'nin kıyafetlerine benziyordu.Eski Korsanlar Kralı tayfası diye illa bizimkilerle aynı olmalarına gerek yok ya. Çok klişe bir anlatım şekli.
Luffy'i öldürmeye çalıştığı için saldırabilirdi.Seninle anlaşamayacağız belli ki. Beckman'in amacı uyarmak orada sadece. Adamlar savaşı bitirmeye gelmiş zaten neden saldırsın.
Zamanında Naruto'da eleştirilen ne varsa bir bir One Piece'de de olmaya başladı. Buna rağmen aynı şekilde eleştirilmiyor hatta halen gereğinden fazla övülüyor.Naruto'ya bakan hep geçmişten birisini görüyordu, hatta Madara-Hashirama, Jiraiya-Orochimaru, Obito-Kakashi ve Naruto-Sasuke aynı dinamiklerdi hep. Op'ta buna döndü. Joy Boy'un kıyafetleri bile Luffy'nin kıyafetlerine benziyordu.
kizaru sence çaylak haliyle roger ekibinden kimle eşleşmiştir.Kizaru direkt Ray-san diyor, Ray ise Kizaru-kun. Çok net tanışıyorlar. Düşmanca bir ilişkileri de yok.
Tamam en haklı olan sensin, her şeyi sen biliyorsun.Bence sen haksız olduğunu kabul etmiyorsun.
Ben öyle bir şey söylemedim, ima etmedim.Tamam en haklı olan sensin, her şeyi sen biliyorsun.