Ryo garip bir adam. Amiraller arasında en az bilgi sahibi olduğumuz kişi. O yüzden atıp tutması kolay onun hakkında. Adamın gücünün namı Denizciler tarafından direk Amiral yapmaya yetiyor.Ryo ilk tanıtıldığında Fuji ile dövüşmeyi de istemedi.
Ryo garip bir adam. Amiraller arasında en az bilgi sahibi olduğumuz kişi. O yüzden atıp tutması kolay onun hakkında. Adamın gücünün namı Denizciler tarafından direk Amiral yapmaya yetiyor.Ryo ilk tanıtıldığında Fuji ile dövüşmeyi de istemedi.
Amiraller doğru düzgün savaşa girmedikleri için hala sapasağlamlar. Akainu ölecekti az daha MF'de. Kizaru'da yerde yatmaya devam etmese sonu kötü bitecekti. İlk girdikleri ciddi savaşta düşerler.Uyan artık. Yonko Piece bitti. 3 Yonko Magmaya öldü. Amiraller hala sapasağlam.
Beckman'in lafın dinleyip ellerini havaya kaldırıyor. Üstelik bu adamın ana özelliği hızı. Daha nasıl bir ayar yesin.Ortada ne gibi bir ayar var işte onu anlat xD
Ellerini kaldıran adam niye havaya zıplayıp denizi lazerlemiş hani ayar veya korku. Beckman niye durduramamış Kizaru'yu. Bak sana manga panelini atmıştım buda animedeki hali.Beckman'in lafın dinleyip ellerini havaya kaldırıyor. Üstelik bu adamın ana özelliği hızı. Daha nasıl bir ayar yesin.
adam yemeği verdikten sonraki kısımları saymaya gerek yok sınırına kadar getirmiş gayet g4 e kadar tokatlayıp g5 ile bi süre eşleşmiş kizaru attığın panellerden ikisinde kizaru ofguard zaten pizza kısmından önce luffye yemek veriyor tek düzgün kısım luffynin kizaruya yıldız tabancasıyla vurduğu kısım ordada luffyde tükeniyorBence asıl sen dikkatli okusan iyi olur. Luffy G5'e geçtikten sonra Kizaru'nun yaşadıkları.
Orada tiye alıyor Beckman'i ya. Aman silah doğrulttun ya çok korktum mizahı.Beckman'in lafın dinleyip ellerini havaya kaldırıyor. Üstelik bu adamın ana özelliği hızı. Daha nasıl bir ayar yesin.
Zoro haki mi. La luffy hakisinin sadakasını verse zoronun hakisinin hepsi kadar olurTayfanın Üçlüsünün güçleri şu şekil
Luffy: Şeytan Meyvesi
Zoro: Haki
Sanji: Genler