Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Üstüne de bu filmi açtım. Tabii Çoğunlukla o absürt katliam sahnelerini izledim. Arada da ne yapıyorlar lan bu deliler diye bakındım. Bu filmi hikaye beklentisiyle izlemek saçmalık. Çünkü bu aptal palyaço her zaman kazanır. Yani filmdeki her karakter -bu ana karakter de dahil- ölecektir. O zaman neden hikayeye bakayım be adam 😃 ? Ha tam olarak izlemiş sayılmam ama izledim derim geçerim. Şunun hakkını vereyim. Bu film yer yer rahatsız etti. Ve en çok rahatsızlık duyduğum şeyler var biri bu aptal palyaço gibi bir tane daha psikopat kadın katilin olması.
Bu seriyi de baya şişirdiler izliycem izlemeye korkuyorum mide bulandırıcı sahneler varmış hatta bazıları sinemada kusmuş diyolar bi de psikopat kadın katile ne oluyo onu merak ettim spoilera açık biriyim
 
Bu seriyi de baya şişirdiler izliycem izlemeye korkuyorum mide bulandırıcı sahneler varmış hatta bazıları sinemada kusmuş diyolar bi de psikopat kadın katile ne oluyo onu merak ettim spoilera açık biriyim
Filmdeki ölümlerin çok absürt derecede gerçek dışı olduğundan dolayı sürekli "ne yaşanıyor lan burada" kafasındaydım. Mide bulandırıcı bir şey hissedemedim saçmalıklardan dolayı. Karakterlerin geneli içi boş ve hunharca ölmeleri için yazılmış ve var olmuş tipler. Şu psikopat kıza gelirsek, yaptığı katliamlar değil de yaşadığı acınası durumdan dolayı rahatsız ediyor beni. Yüzü korkunç derecede deforme olmuş. Kendisi de olduğu durumdan memnun değil ve sürekli zarar veriyor, orasını burasını kesiyor. Ancak asla ölemiyor. Ölse yaşadığı tüm acılardan kurtulacak.

Ancak şişirilecek kadar iyi film olduğunu düşünmüyorum.
 
Terrifier 3'ü izledikten sonra sırf letterboxd'da diğer serileri de olsun diye tekrar izledim. İlk izlediğimde de bok gibi filmlerdi. Şimdi de bok gibi film. Hatta daha da bok gibi bir film oldu gözümde. Sanki adamın biri koca bir tır ketçap rezervi bulmuş da bunu nasıl değerlendiririz filmi olmuş. Filmde sadece ikonik bir katil tiplemesi var. Geri kalan zort! Bir de övüyorlar bu seriyi. Mide bulandırıcı derseniz; eğer filmin kendisi inandırıcılık ilüzyonunu seyircisine aktaramıyorsa; iğrençlik yoktur ortalıkta. Sadece ketçaba bulanmış biri vardır. Seri boyunca da ben bunu gördüm. Michael Myers, Ghostface, Jason, Freddy, gibi ikoniklerinin filmlerinde gerçek bir şeyler vardı. Kusuruları olsa da bir büyü vardı. Ancak bunda o büyü yok. Kötü olduğu için eğlencesine izlenecek bir şey de yok.
 
Heat filmini izleyene kadar hiç Michael Mann filmi izlemediğimi farkettim. Ayrıca filmlerinin izini bir kaç oyunda ve filmde gördüm. Örnek: GTA 5 oyunu bu filmden önemli derecede etkilenmiş. Film, klasik aksiyon filmi değil. Daha çok karakterlerin hikayelerine odaklanmış ve onların hikayelerini detaylı izlediğimiz bir film. Böyle bir film de tam olarak 2 saat 50 dakika. Son credits'leri saymazsak da 2 saat 45 dakikalık bir film. Hiç de son zamanlarda bu denli uzun süreli film izleyeceğimi düşünmemiştim. @Montana sağ olsun; filmi önerdiği günde başladım. Filmin oyuncu kadrosu sevdiğim oyunculardan oluşuyor. Robert De Niro, Al pacino, Wal Kilmer, Natalie Portman, Danny Trejo ve William Fichtner var. Robert De Niro, Al pacino ve Wal Kilmer üçlüsü filmi önemli derecede taşıyan başat oyuncular. Bunların rollerini, ekran karizmasını başkasına verirsen film başarıya ulaşamayabilirdi. Çünkü bu filmin sunuluş amacı size bir amaç doğrultusunda gelişen karakterlerin macerasını sunmuyor. Karakterlerin hikayelerini bir sebep doğrultusunda gelişmesini izlettiriyor. Bunu da usta oyunculuk ancak taşır. Film gurmeleri ve film dünyasına derinlemesine bakanlar için çok iyi bir film. Ancak vaktini zaman geçirmek ve eğlenmek için izleyenlere çok farklı etkiler bırakacaktır. Benim için iyi bir film ve tek izlemeyle hakkının verilmeyeceğini düşünüyorum. İyi seyirler.

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık