Malum olay var mı bu filmlerde de?Park Chan-Wook'un intikam üçlemesini izle.
Malum olay var mı bu filmlerde de?Park Chan-Wook'un intikam üçlemesini izle.
Bomboş film. Puanı yüksek diye izleyecektim de sonunu öğrenince vazgeçtim.Yine bir asya filmi yine ensest ilişki. İğreniyorum sizden. Pis herifler. Amerika, Asyanın tamamına sallasaydı şu bombayı keşke. Bir daha asyada yapılmış herhangi bir filmi izlemeyeceğim.
Benim merak ettiğim annen bi şey demedi mi izlerken baya şok olmuştur herhalde filmden gelen sesleri küfürleri duyuncaAnama yardım ederken iyi eşlik etti. Bir de letterboxd'taki deadpool serisini de tamamlamış oldum
Vovovov kardeş sakin ol bütün Asya filmlerini aynı kefeye koymakla hata ediyorsun ki bunun uyarlandığı çizgi romanın sonunda öyle birşey yoktu en az on tane kaliteli Asya filmi sayabilirimYine bir asya filmi yine ensest ilişki. İğreniyorum sizden. Pis herifler. Amerika, Asyanın tamamına sallasaydı şu bombayı keşke. Bir daha asyada yapılmış herhangi bir filmi izlemeyeceğim.
Keşke ben de sonunu öğrenseymişim de iki saatim boşa gitmeseymiş. Asya film sektöründen nefret ediyorum. Parazit filminde de vardı bu tür muhabbetler. Nefret ediyorum. İğrenç insanlar.Bomboş film. Puanı yüksek diye izleyecektim de sonunu öğrenince vazgeçtim.
250 filmin 50 filmi iyidir. Gerisi boş.Keşke ben de sonunu öğrenseymişim de iki saatim boşa gitmeseymiş. Asya film sektöründen nefret ediyorum. Parazit filminde de vardı bu tür muhabbetler. Nefret ediyorum. İğrenç insanlar.
Senin film zevkin iyi gibi abi. Var mıdır öneri? Tür fark etmez. Korku, savaş draması dışında.250 filmin 50 filmi iyidir. Gerisi boş.
Ben genellikle fantastik izliyorum.Senin film zevkin iyi gibi abi. Var mıdır öneri? Tür fark etmez. Korku, savaş draması dışında.
İzle gör. Güzel filmlerdir. The Handmaiden da fena film değil, ona da bakabilirsin.Malum olay var mı bu filmlerde de?
Olur olur, gönder gelsin. Bi üç tane salla sana zahmet. İzlediklerim vardır belki.Ben genellikle fantastik izliyorum.