Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Kombat oyunlarda aşırı önemsediğim şeyler değil.. -2 ingilizceyle sıra tabanlı oyunlarda takılıyordum küçükken.. hikayesi kaliteli olsun, aynı şeyler tekrar etmesin yeter. Ben filmlerden de oyunlardan da zor sıkılan birisiyim.
Sıra tabanlı kombat saçmalığını bile sineye çekmişsen Witcher kombatı üzmez seni. İlk oyunu oynama hatta ikinciyi de oynama hikayelerini öğren geç derim. TW3 bir şaheserdir. Sen BG oynarken ne hissettiysen en az o kadarını bekle. Karşılar. Kafan doluyken ya da çok vaktin yokken girişme ama bu oyuna.
 
Ortadaki oyunu defalarca bitirmeye çalıştım, olmadı. Şurada bir liste var aslında hangi oyunların sevildiği üzerine.

Da: inquisition çıktığı dönem için fena değildi ama güncellemeler bozdu onu da. Bi bug çıktı kombat ortasında takım arkadaşın donup kalıyor. Kontrolü ona geçirip zıplaman gerekiyor düzelmesi için. Bu bug'ı düzeltmeyip bıraktılar oyunu.

En sevdiğim 2 class da bozuktu. Artificer rogue'un yere 10-20 mayın atışı var. Tam attığı an oyun kasıyor ve bombalar yere düşeceğine havada süzülüp uzaklara gidiyor. Class'ın ana saldırısı o skill. Bi de rift mage'de düşmanları bi noktaya çekme vardı. Büyü bittiği an çektiğin düşmanlar senin ağzının içine ışınlanıyor. Isterse 50 metre uzakta olsun.

Bunlar olmasa önerirdim. Artık oynanmaz. Çoğu kişiyi sıkan şey boş fetch quest dediğimiz "10 çiçek topla" tarzı görevlerdir. İlk harita olan hinterlands bunlarla dolu. Hinterlands'i hemen bırakıp gitmek gerekiyor.
Kombatı da crafting kurtarıyor. Hinterlands'te bulabileceğin en iyi silahların 2 katı vurabilenleri kendin yapabiliyorsun başlarda. Onu alınca oyun "çöp askere 20 kere vur" yerine stratejiye dönüyor. Skill'ler tek atmaya başlıyor.

Kısacası artık önermem. Ama bi dönem sıkıcı yerleri atlayıp crafting yaptığınızda çok zevkliydi bu oyun.
----------

Witcher 3'ün kombat'ta o kadar batırma sebebi çok iyi bişey denemeleri oldu ama beceremediler.
Shadow of mordor'da falan bi düşman 5-10 metre uzaktaysa karakteriniz ona doğru kayıyor. Uzak mesafeye özel animasyonlar yok.
Witcher'da bunun yerine o mesafeyi kapatan güzel animasyonlu farklı saldırılar eklemişler. Ancak geralt hangisini ne zaman yapacağını algılayamıyor. Beni sinir eden şey buydu. Kolaya kaçıp diğer oyunlar gibi karakteri düşmana doğru itebilirdiler. İyi bişey denediler olmadı.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 6)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık