Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Noblesse

311. bölümün çevrisini verebilecek biri varmı :)...?
Pek birşey yok ya resimlerden olanları anlayabilirsin. Anlamayacağın 2 yer var onları ben söyleyeyim;

Deneyleri yapan hatun babası ölünce "soul weapon" yani ruh silahı ona kalacak diye seviniyor. Orada yakalanmayı göze alamayacağı için denemeye çekiniyor. Sonra babasının intikamı için "o" nu uyandırmaya karar veriyor.

O diye tabir ettiği de ölü olması gereken eski kurtadam lordu Muzaka imiş. Rai'nin tek arkadaşıymış ve o kadar zaman uyumasına sebep olan kişiymiş. Aynı zamanda eskiden kurtadamlara da ihanet etmiş. Bu yüzden diğer elderler geri çekilme kararı alıyorlar bildirmek için.
 

toprak

Frankestein bu benim teorim diyor o da emin değil. Bana kalırsa kardeşi de olabilir. Underworld evulation da iki kardeş var birisi kurt adamların ilki diğeri vampirlerin ilki Alexander Corvinus soyundan geliyorlar o tarz bişey çıkacak bana kalırsa.
 
Hadi bakalım bu ikisinin arasını kim bozmuş görelim.. Rai net bir kişiliğinin olması çoğu zaman karizmatik görünse de saygısızlık edicem biraz ama artık odunluk gibi görünmeye başladı.
 

thosy

Dövüş yarıda kesilmezse Rai'nin ölümünü görebiliriz. Bence bir şekilde Muzaka'nın Rai'ye saldırması için kaldırıldığı ortaya çıkacak ve Muzaka bizimkilere katılacak.
 
Rai'yi Muzaka uyutmuşta, Muzaka kafasına göre mi uyumuş? Bence büyük dövüş sonucu Muzaka Rai'den çok hasar aldı. Zaten Rai şaşırıyor yaşıyon mu sen hala diye. Muzaka'nın vücuttanda belli zaten.
 
Muzaka'nın Kolunu Dönüştürmesi M21 Dönüşümündeki Benzerlik var M21 Kalbi Muzaka'nın Olabilirmi Crombel Kalplerini Değiştirmiş Olabilirmi..?
 
Haberi Olabilir Ama Noblesse'de öldü biliniyordu sanırım
Crombell noblesse diye bir kurumun olduğundan haberi yoktu. Muzakanın eski kurtadamların lordu olduğunu bilse onu bu hale sokacak kaç tane adam olabilir ? Asillerin lorduyla kapıştığını varsaysa ihanet etmiş asiller ve unionun bünyesinde bulunan güç ile niye gölgede kalsınlar demek ki başka bir güç dengesi daha var. Kısaca Muzaka'dan da haberi yok. Frankenstein'in defterini bulmasa zaten buralara gelemeyecekti crombell kendi ağzıyla söylüyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık