Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1129 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilerek eziyor ki güçlendirdiğinde etkisi daha çok olsun diye. Asrın güçlendirmesi geliyor Usopp'a bu arc. Zaten bu arc da gelmezse, Oda'nın gözünde gerçekten ölmesiyle yaşaması arasında bir fark olmayan çöpün teki demektir.
Bu arc sağlam bir power up alması lazım artık. Kesin alır da diyemiyorum Franky için Egghead'de güçlendirme bekliyorduk mesela olmadı. Usopp burayı boş geçerse artık toparlanma şansı yok ama.
 
Usopp her arc yediği dayaklara direnerek büyük dayanıklılık kastı. Gücüne oranla aldığı hasarlara bakınca ölümsüzlükte Polat Alemdar'ı sollar.
 
Biraz geç kalmadı mı? Final Saga’da Usopp gelişimi okumak istemiyorum şahsen. Umarım kısa geçer.
Çok geç kaldı tabi. Wano'yu boş geçti bu karakter şaka gibi 4-5 yıl sürdü lan o arc. Öncesinde de Usopp zaten ortalıkta yok hani bir tek Dressrosa'da üzerinden makara döndü o kadar. Şimdi mecburen aşırı güçlendirecek ki babası ve Van Augur ile dövüşebilecek bir karakter olsun
 
Rezilliğe bak , Bırak Luffy yi tayfanın bilmem kaçıncı adamının tek atacağı Hajrudin bile değil onun adamı kaç bölümdür bizim ömrümüzü çalıyor. Bravo yani buna hiçbirşey denilemez :mincika: :sapkali:
 
Eğer o bölge de ki sis uyutuyor ise devler neden oradan geçti mal mı bunlar ? Tabi meyve gücü ile yapılan sis değilse. Değil ise bunlar da wano köylüleri gibi mal çıkacak yine mental yorgunluk okuyucuya... Güneş tanrısı dendi, vikinglerde ki tanrılar adına can alan cadıdır sandım kıskancın tek yumruğa can verecek biri çıktı. 1 bölüm gizem kasıyor ertesi bölüm patlatıyor, aman resimlere bakıp geçerim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 23)

  • Bexy
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık