Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1129 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok geç kaldı tabi. Wano'yu boş geçti bu karakter şaka gibi 4-5 yıl sürdü lan o arc. Öncesinde de Usopp zaten ortalıkta yok hani bir tek Dressrosa'da üzerinden makara döndü o kadar. Şimdi mecburen aşırı güçlendirecek ki babası ve Van Augur ile dövüşebilecek bir karakter olsun
2-3 arc önce adam gibi bir tabanca verse zaten şimdiye epey güçlü olurdu.
 
Bence Usopp direkt savaşta Van Augur ile kapışarak gelişir öyle üstün gelir. Ondan önce o seviyeye çıkmaz.
 
2 bölüm oldu be ve adamın gücü yoktu ki :hhh:
2 Bölüm bu adama fazla zaten. Kaptanı yoldan geçerken dressrosa da g2 luffy den tek yiyen biri. Adamı kim ki 2 bölüm bizi oyalayacak ? Saçma sapan bir hikaye anlatımı. 33 yaşındayım ölümüne One Piece savunan bir adamdım beni bile son arclarda bezdirdi herif. Dua etsin son saga yoksa uzun süre okumazdım su mal seriyi ( Sitemim yazaradır kimseye değil ) . Neyse gideyim Bleach yeni sezonu izleyeyim de keyfim yerine gelsin , bu leşin üstüne. Joker filmi mi One Piece'nin son arcları mı daha leş diye merak etmeye başladım .
 
Son düzenleme:
Yav allahın dandik bi devi, kim olduklarını, neler yapabileceklerini bile bile gidip bir yonko tayfasını yonko dahil uyutup kaçırıyor. Bundaki mantık nedir, amaç nedir. Ne yemiş bu dev de böyle cesaretlenmiş. Neye ulaşmayı planlıyor böyle yaparak.
Oda bir türlü kabullenemiyor artık bu serinin olgunlaşması gerektiğini. Hikaye sonuna geldik, tayfa yonko olmuş hala long ring island gibi maceralar çıkarıyor karşımıza.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık