Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Noblesse

Frakyle Rai okulu geziyor,Tao gelip tamiratın güzel olup olmadığını soruyor.Bina'nın dış görünüşünün hala aynı olduğunu ama içinde değişiklikler yaptığında bahsediyor(Yeni güvenlik kameraları,sensörler,panik odaları gibi güvenlikli odalar ve acil durumda çocukları tahliye etmek...) ve Frankentein bu kadar para harcanmasının nedenin bu olduğunu anlıyor.

Çocuklar Frankenteinların evine takılmaya gidiyorlar.Rael abisini mutfak işleri yaparken görünce gözlerine inanamıyor ve onun klan reisi olduğunu ve böyle şeyler yapmaması gerektiğini söylüyor,abisi ise son zamanlarda olan olaylardan ötürü eve geç gelecekleri için insanların bu sorumluluğu ona emanet ettiğini söylüyor.Klan lideri Rael'e onun niye böyle reaksiyon verdiğini anlayamadığını söylüyor ve,bir klan liderinin böyle işler yapmasında ne gibi bir sakınca olduğunu soruyor.

Ahali hep birlikte yemek yerken Seira,Shinwoo'nun yanağını siliyor ve Rael taş kesiliyor :D

Kısa bir bölümdü ama eğlenceliydi :D yazık la Rael'e :D
 
Bu konu unutulmuş sanırım.
Yaklaşık bir 10 bölümdür okumuyordum baktım yapacak bir şey yok okuyayım dedim. Güzel olan FB devam etmiş, ileride çıkabilecek bir karakter gözükmüş, ve şu an yeni bir düşmanımız var Seira mızın karşısında.

Bu seride Seira ve Shinwoo arasında bir şeyler çıkmazsa büyük hayal kırıklığına uğrarım artık. Her 10 bölümde bir mangaka aradan bir yakınlaşma veriyor. Bundada yüzünü sildi, sildikten sonra ki rael in taş kesilmesine çok güldüm :D

Edit : Bölümü vermeyi unutmuşum
http://mangafox.me/manga/noblesse/v06/c299/2.html
 

Rain

Okulda bowcu şovu göreceğiz anlaşılan. Franky de diğer eziklerin yanına erkenden varsa da güzel kapışmalar görsek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık