Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126: Sorumluluk Almak

Bölümü değerlendir

  • İyi

    Kullanılan: 76 56.7%
  • Orta

    Kullanılan: 36 26.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Bu arada Shanks’in, Bartolomoe’nun bariyerini kırmasına gerek var mı? Law bize hakinin meyve yeteneğini etkisiz hale getirebileceğini göstermedi mi?

Belki de Shanks hakisiyle Bartolomeo’nun bariyer meyvesini etkisiz hale getirdi ve öyle saldırdı adamlara. Yani bariyerini kırmamış olabilir.
 
Ya gözünü seveyim Usopp'un yalancılık ve korkaklıktan başka hangi karakteristik özelliği var?
Herhangi bir savaş durumunda sence silahın tetiğine basıp mermi atmak mı daha hızlı olur yoksa sapanın ucuna bir şeyler takıp onu gerdirip fırlatmak mı daha hızlı? Usopp rakibe sapanla tohum fırlatana kadar Yasopp karşısındakine şarjör boşaltır muhtemelen.
Ok ya da arbalet benzeri bir şey kullanıyor olsa ona bile eyvallah derim.
Mesela en basit örneği, Van Augur'la nasıl kapışacak bu adam? Aklına mantığına sığıyor mu? Usopp dediğimiz adam hızlı falan da değil keza.
Ha senin dediğin gibi inanılmaz derecede ileri seviye geleceği görmeli bi gözlem hakisi olursa anca öyle bir nebze kurtarır ama yine de o sapanla işi çok zor.
usop dev gibi olan bitkiler atabiliyor. Birazcık geleceği görme kasması lazım. Luffy şunu az Gatling gun ile eğitse hep iki yumruk yer hem eğitim görür.

ya tamam yasopp kalleşlik yapıp batırdı gemiyi ama gemi yıkık döküktü zaten, okyanusta zar zor yol alıyordu. fena mı oldu? bu sayede yeni gemi (ç)almak için sebebi oldu bartolomeo'nun.
İzle gör barto buggy ye denk gelip “siz zirve savaşında senpaiye yardım ettiniz” diye sevinir, biraz yardım eder.
Bu arada bölümde luffyden luffy diye bahsedilmesini çok yadırgadım. Dressrosadan senpai denmesine çok alışmıştım şimdi ne laubalilik dedim
 
Tüfekle gemi patlatmak kadar saçma bir şey görmedim. Oldu olacak Kide karşı da Yasopp tek atışta patlatsaydı Kid'in gemisini, Shanks niye zahmete girmiş, devler niye gemiyi batırmaya çalışmış, saçmalık. Usopp'un pop greeninin yine bir mantığı vardı, bunda mantık falan yok.

E. Oda, Kid için tüm tayfası ve gemisiyle birlikte yok edildi anonsu geçti ve suya battıklarını resmetti. Ancak Barto için sadece geminin battığını yazmış. Shanks kurtarır Bartoları. Zaten Shanks salıyor, Yasopp Shanks'ın emrine aykırı davranıp kendi başına hareket ediyor. Aynı bölüm Teach'in tayfasını korkuyla yönettiğini ve tam otorite sahibi olduğunu çizmiş mangaka. Muhtemelen iki tayfa arasındaki farkı göstermek istedi. Shanks tayfasının daha önce güç olarak birbirine çok yakın olduğuna değinilmişti, şimdi otorite olarak da hepsinin söz sahibi olduğunu gösteriyor. Aynı devrimciler gibi, bir reklam yüzü/görünüşte lider var bir de yönetimi oluşturan kendi başına karar alıp uygulayabilen as kadro var.

Son olarak devrimcilerin ne kadar etkili olduklarına değinmiş Lafitte ancak erzak taşıyan aletlerin nasıl patlatıldığını o bile anlamamış. Muhtemelen devrimciler içinde bir meyve gücü çıkacak olabilir. Kimse fark etmeden bomba koyup erzak yüklerini patlatıyorlar. Bluenonun kapı meyvesi gibi bir portal veya ışınlanma meyvesi tarzı bir meyve çizebilir E. Oda.
Tebrik ederik gercekten koskoca forumda ilginc yerlere parmak basan nadir insanlardansin.

Ayrica biri de demiyor ki bu adamlar haki sahibi duvari delmeyi gec dag delerlet ama sarhos oluyorlar haki demekki sarhos olmayi engellemiyor
 
Karasakal Kuzan'ın bu Garp kolpalarına inanıyorsa büyük enayi. Kuzan'ı kullanıp atmayı planladığı için çaktırmıyorsa saygımı kazanır.
7-8 vegapunk çıkartıp anca birini harcayan -ki ondan da emin olmayalım- Oda, Garpı mı harcayacaktı kuroro?
Ne zaman hareket halinde çizse karasakal salak bir karakter gibi duruyor ama ne zaman, zaman atlaması falan koysa ve çizmese herif güçlenmiş oluyor. Karasakaldan çok da zeka bekleyemiyor insan.
 
İçkiye başlarlarken içkinin sert olduğu farklı şeyler gösterebileceği konusunda uyarılıyorlar. Gerçekten kayıp mı oldular rüya alemindeler mi çok belli değil. Bir arkadaşın dediği gibi Moria kaçtı onun işi de olabilir, öyleyse Moria bu sefer kötü taklaya gelecek demektir.
Shanks'ın yaptığına kahpelik derler. Yasopp falan geçelim bu işleri. Koca yonkousun büyüklük gösterip adamları salıyorsun elemanın arkadan sıkıyor. Kocaman bir eksi yazdı kızıl kafaya. Luffy bunu öğrenince savaşmak için biraz motive olur umarım.
 
Denizciler ne kadar nankör ya, korsanlar da karasakal ve bir kaç kişi hariç çoğu tayfası için canını ortaya koyar, koskoca kahraman garp esir alınıyor kimsede gidip denemiyor kurtarmayı.
Seriden "Monkey" ailesini çıkartırsan tüm sorunlar kökünden çözülüyor. Geç bile kalındı, ben Akainu'nun yerinde olsam üstüne para verirdim Garp'ı salmamaları için.
 
Karasakal Kuzan'ın bu Garp kolpalarına inanıyorsa büyük enayi. Kuzan'ı kullanıp atmayı planladığı için çaktırmıyorsa saygımı kazanır.
Karasakal ve Burgess Kuzan'a güvenmiyor. Bunun konuşmasını Rosa'da yapmışlardı. Fakat şimdi Garp ellerinde diye Kuzan, Karasakalın gözünde ne kadar + kazanmıştır bilemem. Kuzan zamanla güven sağlayabilir de. Umarım güvenmemeye devam eder, Karasakal.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık