Tek başına yapmasa bile orada Garp'ı uzun süre tutabilecek tek karakter o. Orada Kuzan olmasa Garp zaten bu duruma düşmezdi. Eğer aralarında işbirliği yoksa tabi. Yoksa Garp bilerek salmış da olabilir.Kuzan tek başına tıkmadı. Adam ne diyor ekip işi yaptık. Bire bir olsa yüksek ihtimal Garp ezip geçecekti.
Ayrıca Kuzan'ın o gözlük hareketi de ileride kendisinden Garp yana birşeyler çıkacağını gösteriyor olabilir.
Öyleyse o inanılmaz dağları tepeleri aşıp nasıl geldi? İşte nereden tutsan elinde kalıyor.Lilith'i geçtim Bonney'nin meyvesiyle belli bir süreliğine bile düzeltebiliyor olması lazım aslında. Kendini nika yapan, düşmanlarını bebeğe çeviren arkadaş babasını eski haliyle hayal edemiyor.
Kuma'nın içinde insalık kalmamış ve asla düzelmeyecek demek olabilir bu, yada Oda bu şekilde basitçe düzeltmek istemiyor Kumayı.
Bu bölümün bir panelinde de zaten Bonney kucağındayken tebessüm ettiğini görüyoruz yani insanlığını yitirmedi ama Bonney'e gücünü kullandırtmıyor Oda nedenseÖyleyse o inanılmaz dağları tepeleri aşıp nasıl geldi? İşte nereden tutsan elinde kalıyor.
Şu kumayı biris onarsın djdjddjjdBu bölümün bir panelinde de zaten Bonney kucağındayken tebessüm ettiğini görüyoruz yani insanlığını yitirmedi ama Bonney'e gücünü kullandırtmıyor Oda nedense
Kidd ile olan meselede haklılık payın olabilir ama Bartolomeo konusunda gereken yapıldı bu kadarını yapmasaydı polyanna derdik adamaOda biraz kaçak davranıyor. Shanks'i kötü göstermemek için bitirici eylemlerde bulunmuyor fakat onun yerine ya devler ya da Yasopp son vuruşu yapıyor.
Reis seri ilerledikçe güçlü insanlar arttı ve argümanlar değişti eskiden olsa Garpı kimse yenemez denizcilerin kahramanı vs derlerdi ki dediler de ama burada konuşan kişi gerçekten serinin en güçlülerinden biri bu şekilde konuşması gayet doğal kaldı ki onu az kişi yenebilir demesine rağmen aokiji tek başına yenmediğini söylüyor bütün bunlar bir tarafa Garp artık Roger ile dövüştüğü prime döneminden çok uzak bir ihtiyar Garlingi ise hiçbir yönden görmedik yazar abartmayı çok sever biliyorsunTamam işte Kaido için olsa onu yenebilecek kimse yok , Roger olsa kimse yok gibi ifadeler kullanılırdı . Garpı yenebilecek kişiler olduğunu da tescilledi bu şekilde, benim Roger ile ölümüne dövüşebilen adamdan beklentim daha fazlaydı açıkçası.