Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seriyi bir kaç kez baştan okudum ama şu sahne hiç aklımda yok. Bir gece ansızın adaya gelip katalulli ile el koyuyor ama lordluk alışını gördüğümü hatırlayamıyorum.
Kral Riku'nun Fbsinde geçiyordu diye hatırlıyorum, sayfayı şimdi arayamadım ama Kütüphanedeki Dünya Asilleri konusunda aynen şöyle geçiyor mevzu :
Kutsal Vergi
Dünya Asilleri muazzam derecede zengindir. Charlos, Camie'yi satın almak için o esnada müzayedede bulunan soyluların bile göze alamayacağı bir fiyat olan 500.000.000 beri teklif etmiştir ve bunu sadece Camie'nin akvaryumundaki pirana sürüsünden nasıl kaçtığını izlemek için yaptığını söylemiştir. Ayrıca sırf hasta ruhlu eğlenceleri için kölelerine nadir bulunan ve oldukça pahalı olan Şeytan Meyveleri'ni yedirirler. Sınırsız gibi görünen bu gelirin kaynağı, Kutsal Vergi (Tenjōkin) olarak bilinen ve Dünya Hükümeti'ne bağlı dünyanın çeşitli uluslarından gelen verginin parasıdır. Kutsal Vergi o kadar önemli bir gelir kalemidir ki, Dünya Hükümeti, Doflamingo bu parayı çalınca ve karşılığında Savaş Lordu unvanı almak isteyince bunu kabul etmek zorunda kalmıştır. Her ülke, kendisine çıkarılan vergi tamamlamak için gereken bedel veya fedakarlık ne olursa olsun yapmak zorundadır. Birçok ülke bu vergiyi ödemek için açlığın eşiğine gelmiş ve birçoğu sadece bu vergi kotasını karşılamak için açlıktan ölmüştür. Sırf bu Kutsal Vergi'yi vermemek için birçok ülke ilk etapta Dünya Hükümeti ile müttefik olmayı kabul etmemiştir.
 
Böylece Garling'de kral haki olduğu ve seviyesinin de son derece güçlü olduğu da ortaya çıktı. Bu arada Garling öyle bir giriyor ki ortama, buranın sefiri artık benim der gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık