Çok kasıntı ya donuna sçmış sankigenelkurmay başkanı cumhurbaşkanı başbakanınızım
Yahu neden atıyorsun bunu şimdi? İçim yandı resmen. Şu güzelim animenin içine ettiler bak yine efkar bastı...
burada ivankov Dragonun ordusundan bahsedip ben o kadar güçlü değilim ama tüm ekip toplanırsak büyük savaş başlayacak demişti. Şimdi Vegada Dragon'a katılırsa bu artık ekip tamam savaş başlasın demek olmuyor mu?
Artık ENEL'in Zeus gibi Odin gibi bu dünyaya inmesi gerek... ENEL'in gücüne dünyanın ihtiyacı var.
Gorosei olmayı başarabilmiş birisinde kral haki olmayacak da ne olacak.Warcury ve Mars onaylı kral haki konusunda çünkü panelleri var, diğerlerini kral haki kullanırken gördük mü ?
Edit: Solucanı bırak kral haki kullanırken görmeyi savaşırken bile görmedik doğru düzgün
Öncelikle ellerine sağlık. Bayağı başarılı çalışma.birazda komiklik şaka
Kesin ikinci derece akraba bunlar yanlış bilmiyorsam zaten Doffy nin sülalesinden birinin kılıcını kullanmıştır, şöyle yok mu? Mahpusa gidip Mingo samayı çıkarmasıYeni adamımız Garling usta. Doflamingo ile de uzaktan akrabalığı çıkabilir. Şimdiden lobi faaliyetlerine başla.
İşte aynı şeyi bende düşündüm, olsa nolur olmasa nolur ? Fakat o sahneyi çizme şeysi Goda da var mı ? Onu bir sorgulamak lazım djdjdjdDoberman kim onu bile bilmiyorum kafası kopsa ne olur yerinde kalsa ne olur abi ya