Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hükümette ne kadar çok atanırsan o kadar işsiz oluyorsun herhalde, eskiden obez 40+ yaş üstü adam falan kesiyordu canı sıkılınca, şimdi kaç bölüm gorosei olarak boş boş duracak, İmu'nun huzurunda kart falan da atamazsın ki
 
Olay aslında Başkanlık Sistemi. Reverie denilen şey Meclis, Gorusei ise Hükümet. Meclis karar alıyor ama Hükümetin onaylaması gerekiyor, Seraphimler olmasa Gorusei Lordluğun kaldırılmasına izin vermez, veto ederdi kararı. Dünyayı Hükümet yönetiyor anlayacağın.

Dünya Hükümetinin Krallıklardan vergi topladığı bir sürü sahne var, okurken atladın sanırım. Misal Dof, WG'ye vergi götüren gemiyi rehin aldığı için Lord yapılıyor. Yine Kuma'nın Kral olduğu ülkede WG vergi artırıyor, Kuma'dan önceki kral az vergi vermek için yaşlıları ülkeden ayırıp yok etmeye çalışıyor, aynısının Goa krallığında da Çöplük mevzusunda yapıldığından bahsediliyor. Yani krallıklar vergi veriyorlar WG'ye.

Devrimciler Kutsal Ejderlerin yönetimini yani Hükümeti devirmek istiyorlar, Reverieyle yani meclisle işleri yok. Hükümeti devirip ne yapacaklar orası meçhul, cumhuriyet mi kurarlar başkanlık mı becerebilirlerse göreceğiz.
Seriyi bir kaç kez baştan okudum ama şu sahne hiç aklımda yok. Bir gece ansızın adaya gelip katalulli ile el koyuyor ama lordluk alışını gördüğümü hatırlayamıyorum.
 
Bildiğim kadarıyla Satürn diğer gezegenler gibi sağdan sola, soldan sağa doğru dönmeyen tek gezegen. Varil gibi yukardan aşağı yuvarlanır gibi dönüyordu. O yüzden ilk taklaya gelen oldu.
Ahaha. Mükemmel yorum.
Emin ol Imu için yapmadı kendisi bilim ve savunma bakanıyken Marijoise saldırı oldu robotu kaçırttı
Vegapunk'u öldürtmedi kullanmak istedi
Kuma'yı öldürtmedi faydalanmak istedi
Joyboy'u gördü ve elinden kaçırttı

ve tüm dünya tabuyu öğrendi
Yanlışın var, ben oradaki gemiyim.
Sana artık uzun yazmıyorsun dedik sen gittin ciğeri beş para etmez adama flashback girişi yazdın. Her şeyde varmış bir hayır.
Ahahah. Dilediğin şeye dikkat et çünkü gerçekleşebilir.
 
Hani böyle oyunlarda köy kasaba dolaşırsın. Kasabanın birinde bir adam aynı yere bakarak bekler. Konuşursan hep aynı repliği söyler, dünya tepetaklak olacak falan der. Önünde kıyamet kopsa oralı olmaz. Dünya yıkılsa umurunda olmaz. Sen onlarca görev tamamlar level alırsın. O adamdan görevini isteyene kadar hep aynı şekilde durur bekler. İşte o adam Dragon.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık