Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Abartıldığını Düşündüğünüz Dizi ve Filmler

Benim abartılı bulma sebebim zaten kötü yazılmış eser olması üzerine değil. Sanki bilim kurgu kitaplarının çıkış noktasıymış gibi sürekli bu serinin ön plana getirilmesi onu çok abartı yapıyor. Dune'ın yaptığı çoğu şeyi kendisinden önce yapan bir sürü seri vardı daha önceden.

Hangi seriler, onları da okuyalım.
 
Rick and Morty(bi yerden sonra bayıyo) ile Star vs the Forces evil( son sezonu çöp)

film olarak da Sacha Baron Cohen filmleri baştan aşağı çöp nası bu kadar seviliyo hiç anlamam
 
Imdb 250 listesine 9 puanla giriş yapan tüm filmler.Çok mühim bir liste değil ama Godfather o puanı zor almışken reklamı çok yapılan bir film bu puanla başlayıp sonra asansör gibi aşağı iniyor.Bunlar dışında hikayesi gereğinden çok fazla tutulan filmler abartılır genel olarak seyirci tarafından.Örneğin esaretin bedeli gibi.Hikayeyi çok sevdiler yoksa en iyi filmin yanından geçmez.Sinema hikayeden ibaret değildir.Filmin kalitesi hikayenin popüler olmasıyla ölçülemez.O minvalde çok büyük bir film olsa da 12 kızgın adamın bile abartıldığı söylenebilir.Çünkü sinema tarihinde seyircinin değer verdiği kadar önemli bir yer kaplamaz.50’li yıllardan o ayarda hatta çok daha iyi filmler sayabilirim ama hiçbirisi bu kadar isim yapmadı.Çünkü filmi hikayenin etkileyici yanı ünlü yaptı.
 
Seinfeld, curb your enthusiasm, modern family gibi diziler favorim. Sitcom izliyorum yani daha çok. Bunlar dışında person of interest ve lost da çok beğendiğim yapımlardan. Normalde finali önemli benim için ama lostun bi tık zayıf. Yine de keyifle izlediğim serilerdendi. Film olarak da the usual suspects, psycho, the prestige ve primal fear favori filmlerim.
sitcom izleyicisi ne anlar ki breaking badden zaten
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık