Sana vericek tek bir cevabım var.
İnkar etmen gerçeği değiştirmiyor. Çıktığı sene en prestijli ödülleri kazanmış bu kitap. Sanki yeni değeri anlaşıldı da, popüler olmuş gibi konuşuyorsun. Bu seri ilk çıktığı an çok sevildi zaten.
Sana vericek tek bir cevabım var.
Bu dizi film konusu olduğundan filmiyle ilgili böyle konuştuğunu düşünüyorum @Kenshiro 'nun.İnkar etmen gerçeği değiştirmiyor. Çıktığı sene en prestijli ödülleri kazanmış bu kitap. Sanki yeni değeri anlaşıldı da, popüler olmuş gibi konuşuyorsun. Bu seri ilk çıktığı an çok sevildi zaten.
Benim abartılı bulma sebebim zaten kötü yazılmış eser olması üzerine değil. Sanki bilim kurgu kitaplarının çıkış noktasıymış gibi sürekli bu serinin ön plana getirilmesi onu çok abartı yapıyor. Dune'ın yaptığı çoğu şeyi kendisinden önce yapan bir sürü seri vardı daha önceden.İnkar etmen gerçeği değiştirmiyor. Çıktığı sene en prestijli ödülleri kazanmış bu kitap. Sanki yeni değeri anlaşıldı da, popüler olmuş gibi konuşuyorsun. Bu seri ilk çıktığı an çok sevildi zaten.
Abartıldıkları kadar kötü değiller. Hatta güzel sıcak yaz gecelerinde keyifle ve gülerek izlettiriyorlar kendilerini.Sharknado dışında diğerlerini çok görmedim. Tam olarak nerede abartılıyor bu seriler?
Yani evet filmi için öyle diyorum ama genelde kitapla film aynı dendiği için kitabı da etkiliyor olabilir bu söylediklerim.Bu dizi film konusu olduğundan filmiyle ilgili böyle konuştuğunu düşünüyorum @Kenshiro 'nun.
Breaking bad. Balon kelimesinin tanımı.
7 kitabını okudum.Yani evet filmi için öyle diyorum ama genelde kitapla film aynı dendiği için kitabı da etkiliyor olabilir bu söylediklerim.
Yine doğruları konuşuyor abim bee. Bir kere haksız ol kral.7 kitabını okudum.
İlk kitaptan 3 kitap yapmalıydı. Bu haliyle eleştirilmeyi haketse bile abartıldığını söyleyemem. Tabi kendi zamanında okunmayınca yada oynanmayınca yada izlenmeyince pek çok eser abartı gelebilir.
Örnek: Matrix
DüzelttimYine yanlış konuşuyor abim bee. Bir kere haklı ol kral.
Valla ana karakteri oynayan kişiyi sevmediğim için izlemedim. Bir bu bir Pattinson. Onun yüzünden de Batman'i izlemedim.Yani evet filmi için öyle diyorum ama genelde kitapla film aynı dendiği için kitabı da etkiliyor olabilir bu söylediklerim.