Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1124 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy bu yüzden üzgün morali bozuk ama. Geçen bölüm Nika Nika Mika diyip Luffy üzgün değil Vegapunk öldü kutlama yapıyor diyenler patlamış. @William cutting

Zoro ise alt tarafı yaşlı bir adam öldü niye bu kadar üzgünsün demiş. Şimdi Zoro fanları bunu bile savunuyor. Vallahi bitmişsiniz.
Beni niyet etiketledin? Ben öyle bir şey mi yazdım?

Zoro haklı, Vega için ağlamaya bile değmez.
 
Zoro tıpkı Mihawk gibi, düşük seviye charları pek umursamaaya başladı.
Mihawk da "karşılaştığım her böceğin ismini hatırlayacak değilim" diyordu.

Luffy: "Vegapank öldü, ühüüü, kurtaramadım, ühüüü, ühüü"
Zoro: "La boşver dünyaya hayırdan çok zararı vardı, hem o kadar zeki ise kurtulmanın yolunu bulurdu. Üç kağıtçının tekiymiş. Sen yonkousun üzülmeye değmez, gel sake içelim."
 
Tayfanın 10. Üyesi Yamato olacak. Muhtemelen Lilith Elbaf'ta kalacaktır. Elbaf'ta, Ohara'dan kalan binlerce kitap var, bir bilim insanı için ideal bir ortam. İkinci ihtimal ise Neo MADS ekibine katılabilir. Lilith'in de kötü olduğu düşünülürse MADS ekibine katılması yüksek bir ihtimal. Vegapunk, MADS için fazla iyimserdi. Lilith ise tam MADS üyesi olacak cinsten biri. Queen ve Stussy de katılırsa çok sağlam bir birlik olurlar.

Lilith tayfaya nasıl bir katkı sunabilir ki, tayfaya gelmesini bekliyorsun? Dövüş yeteneği desen yoktur, icat işini de icra eden Franky var. Lilith, Elbaf'ta tayfaya sağlam bir iki icat yapar verirse yapacağı en büyük katkı olur. Tayfaya ciddi anlamda güç lazım. Öyle Luffy, Sanji, Zoro ve Jinbe ile olacak iş değil. Tayfaya Yamato'yla birlikte bir iki tane daha savaş azmanı adam lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık