Tekniğini öğrense yeterdi kairoseki işlemek için. Belki öğrendi ama henüz göstermedi Oda. En saçma anda gösterebilir. Hangisi daha kötü olur bilemiyorum. Hiç kullanmaması mı yoksa saçma bir anda birden kullandığının gösterilmesi mi ?Kairoskei'nin ana vatanı Wano, ama ne Franky'nin ne de Usopp'un aldığını gördük. Franky mesela bedeninin bir kısmı kairosekiyle kaplayabilirdi gayet.
Wano'da bir tane marangozun yanında çıraklık yapıyordu, öğrenmesi gayet olası. Fakat bir sözle bunu belirtebilirdi. Mesela eskiden bunları işliyordu, Enies Lobby'nin sonunda Zoro kılıç almaya çalışıyordu. Küçük bir panel bile yeterli, çok değil. Artık seride her şey aniden gerçekleşiyor. Karakterlerin kendilerine vakit ayırdıklarını bile göremiyoruz, varsa yoksa her şey tek kişi için.Tekniğini öğrense yeterdi kairoseki işlemek için. Belki öğrendi ama henüz göstermedi Oda. En saçma anda gösterebilir. Hangisi daha kötü olur bilemiyorum. Hiç kullanmaması mı yoksa saçma bir anda birden kullandığının gösterilmesi mi ?
Bunun yarısı falan uzunlukta olsa yeterdi bu ark için. Kaplumbağa hızında ilerleyen anlamsız bölümlerle doldurdu.70 bölüm mü... o kadar boşki bölümler bu kadar olduğunu hiç farkedemedim. kayda değer bir tane bölüm canlanmıyor kafamda