Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Made in Abyss

Bir kaç kişi o kadar övdü o kadar övdü ki 8 bölümdür izliyom yani meh beklentimi 0 karşıladı. Karakterlerde velet 30 yaşındayım yani ite kaka gidiyor. İlk sezonuna falan müthiş diyorlardi 8 bölümdür bisey olduğu yok. Konusu falan degisikte yani nesi var bu kadar abartılacak anlamadim. Beni içine almadi sezon sonuna kadar biseyler olmazsa 2.sezonu falan izlemem ya.
 
İlk sezon çok iyiydi.2.sezon da bana göre çok kötüydü.Ara film de iyiydi(Prushka denen çar hariç ).Aslında Prushka değil de ana karakter aptal Riko'nun ota b.ka Prushkaaaaaa diye ağlaması rahatsız etti.Düdük kayboluyor: Prushka
Düdük ötmüyor: Prushka
Düdük yere düşüyor: Prushkaaaaaa.Bi sus la tamam.

Mangaka dümdüz sapığın teki.
Çocuklar üzerinden işlenen cinsellik rahatsız edici.Tüylü vücuda dokunuyor penisi sertleşiyor, ufacık çocuğa kocaman göğüs çiziyor, dekolte çiziyor.
Yine 2. sezonda ufacık çocuk bebek veremez diye kabileden dışlanıyor.Daha sonra sihirli yumurta sayesinde dilek diliyor.Dileği ne?
Çocuk doğurmak.???
Ne salakça bir şey bu.Doğan çocukları yiyerek hayatta kaldılar diyerekten hikayeye bağlıyor.
Abyss'e altın için gelen halkın hikâyesi başta güzeldi.Onu da saçma sapan bir yere bağladı.Faputa denen boş beleş çar annemin intikamı diye diye zırlayıp durdu.Genel olarak 2.sezon hikayeye katkısı olmayan yan bir hikaye gibi.İlgi çekici değildi benim açımdan.
İyi yanları da çok tabii.
1.sezonda katmanları sırayla inerken macera ve keşif hissini veriyor.Görsel açıdan da Abyss güzel tasarlanmış.İçindeki yaratıklar falan da iyi tasarımlar.
Ozen ve Bondrewd karakterlerinin tasarımlarını baya beğendim.Anime de Ozen'in sesi ve konuşması aşırı iyi olmuş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık