Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1123 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi dorry broggy shanksı bildiği için onla,kıyaslıyor, Roger Garp ne seviye bilmiyorlar. Prime dönemleri her türlü öndedir diye düşünüyorum.Dragonu da hala görmedik. Adamın babası ortada oğlu ortada.
 
Garp kaçıncı sırada kral hakide 🤭
Garpta kral haki yok reis, 1200 bölümde Garpin kral hakiyle bayilttigi kimse yok, Lütfü tarikatının Lütfünün gücünün Nikadan gelmediği savi icin uydurdukları bir hurafe o :)

Kaidonun kapişabilecekler listesinde Garp yok, Aokiji bile yumruk lakaplı Garpla eşdeğer yumruk atabiliyor.

Velhasıp Garp tamamen etkisiz eleman, Garpı bir şeylerde öne koyanları ciddiye alamiyorum, :)

işin saçmalığına bakar mısın Vegapunk öldü adam kutlama çizecek neredeyse... Kurtaracağım dediğiniz adam öldü olm az saygınız olsun be...
Şu gemi diyaloğunda umarım Luffy, dönüşümünün ne olduğunu neden ona Nika dendiğini filan sorar ve öğrenir.
Biz bunu Nikaya bağlıyoruz, Nika Lütfüyü 7 yaşında ele geçirdiğinde parti manyagina çevirdi karakterini degistirdi.

Bu durumu inkar eden Lütfücülerin iyi düşünmelerı lazım, zira Nikanin etkisi yoksa Lütfünün Pedro ölünce parti yapan, Vegapunk ölünce göbek atan karaktersiz kişiliksiz biri olduğunu kabul etmeleri gerekecek :)

Şimdi shanksın devlerin yanında en güçlü hakisini kullandığı belli mi? Shanks kaç defa ciddi savaştı bu tiplerle beraber? Bir de buradan tartışma çıkartıyor soda, valla helal olsun.
Kide saldirirken gördüler. Shanks tek atımlık bir karakter, şuana kadar çıktıģı tüm sahnelerde tüm gücünü sonuna kadar kullandı bu adam. WBnin gemisine çıktığında da Wanoda Aramakiye haki yolladığında da hakisini sonuna kadar kullandıģı söylendi. Hakinin biten bir sey oldugu dusunuldugunde Shanksın nefesinin fazla yetmeyeceği, vurursa öldüremeyeceği rakiplerden fena küsküyü yiyecegini öngörebiliriz. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık