Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Kozuki Oden

Kim kazanır?

  • Akainu

    Kullanılan: 236 64.1%
  • Oden

    Kullanılan: 120 32.6%
  • Berabere

    Kullanılan: 12 3.3%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Akainunun kazanmak adına hiçbir şansının olmadığı karakterlerden biri de Odendir. Manganın mekanikleri içerisinde akainun mevcut gösterdikleri ile odeni yenebilecek hiçbir mahiyeti bulunmamaktadır. Oden dediğimiz karakter kaido, mom gibi çok özel biridir hatta onlardan bile daha özel biridir. Çıplak elleriyle 200-300 derecelik kapları tutup, o kaptan doğrudan ağzıyla yemek yiyen birisi, kaidonun hiçbir insan bu kadar sıcaklığa dayanamaz dediği kazanda sağ kalmayı başarıp ayrıca kaidonun nasıl bir ödlek olduğunu da meydana dökmüştür.

Sonuç, Oden akainuyu çıplak elleri ve hakisiyle seve seve evcil köpeği yapar.
 
Oden öldüğünde Prime haldeydi, şuanki Akainu da Prime halde. 20 yıl önceki Akainu daha koramiraldi. O yüzden Prime hallerini baz almak lazım. Oden hayvan gibi Kral Haki salabilen bir adam, Amirallerden şuana kadar Kral Haki gösterebilen yok. Kral Hakiyle Logia formun bozulduğu gösterildiğine göre Akainu'nun hiç şansı yok. Logia avantajı 2 yıl öncede kaldı. 2 yıl sonraki hikayede hangi logia ne iş yapmış ? Haki göstermeyen Franky bile Caribou'yu fıçıya hapsedebiliyor. Logiaların o ilk tanıtım forsu kalmadı.
Kaido da Oden'le aynı yaştaydı, Kaido şu halinde 20 yıl önceki halinden çok daha iyi bir hâlde ise yaşasaydı Oden de aynı şekilde çok daha güçlü bir hâle gelirdi. Meyvesi de yok ya hayvan gibi Haki kasardı. Joyboy için sınırları açma mevzusundan dolayı hayvan gibi Haki kasar Joyboy'u beklerdi. Yaşıyor olsa Enma ve Ame no Habakiri kara kılıç olmuştu ve Oden, Roger ve WB ile birlikte serinin zirve isimlerinden biri olurdu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık