Mangaka'nın zorla sevdirmeye çalışması itici hale getirmişti.Tek sövülecek hatası Oroçi ve Kaido'nun lafına inanıp 5 yıl beklemesiydi bence. Orada da sivil rehinelerle ilgili bir durum vardı işin içinde.
Mangaka'nın zorla sevdirmeye çalışması itici hale getirmişti.Tek sövülecek hatası Oroçi ve Kaido'nun lafına inanıp 5 yıl beklemesiydi bence. Orada da sivil rehinelerle ilgili bir durum vardı işin içinde.
Bu dövüşü ben bir yerden okudum diyorum diyorum nihayet buldum. Akainu vs Oden'in fragmanı niteliğinde resmen.Akainunun kazanmak adına hiçbir şansının olmadığı karakterlerden biri de Odendir. Manganın mekanikleri içerisinde akainun mevcut gösterdikleri ile odeni yenebilecek hiçbir mahiyeti bulunmamaktadır. Oden dediğimiz karakter kaido, mom gibi çok özel biridir hatta onlardan bile daha özel biridir. Çıplak elleriyle 200-300 derecelik kapları tutup, o kaptan doğrudan ağzıyla yemek yiyen birisi, kaidonun hiçbir insan bu kadar sıcaklığa dayanamaz dediği kazanda sağ kalmayı başarıp ayrıca kaidonun nasıl bir ödlek olduğunu da meydana dökmüştür.
Sonuç, Oden akainuyu çıplak elleri ve hakisiyle seve seve evcil köpeği yapar.
Bu olay tamamen gerçekleşmesi imkansız bir olay çünkü Oda böyle vs çizecek seviyede değil xDBu dövüşü ben bir yerden okudum diyorum diyorum nihayet buldum. Akainu vs Oden'in fragmanı niteliğinde resmen.
Akainu Cruel'in kıllarını üten magmasıyla Oden'e saldırır, alevler içinde kalan Oden durur mu yapıştırır cevabı ''Ben ki Cehennem Ateşlerinden çıkıp geldim, onunla kıyaslanınca senin magman beni gıdıklamaz bile''
Akainu etrafını magmayla kaplar, Oden bir bakar ''Magma saldın ha, boşa çaba'' deyip Kral Hakili slash atıp magmayı dağıtıp Akainu'nun gözlerini melertir.
Akainu uyanış açar ve magmadan bir zırh giyer, Oden'e vurur, Red Hawk gibi Oden'in sırtından ateş çıkar ama Oden de boş durmaz, Aizen'i yakalayan Yamato gibi Enma ve Ameno'yu tutar ve Akainu'ya saplar Akainu yere düşer.
Bunun üzerine Oden yerde yatan Akainu'nun zırhını çıplak eliyle parçalar ve daha sonra çıplak elle Akainu'nun kafatasını parçalayıp Akainu'yu öldürür.
Op bittikten sonra en azından biraz vahşet içeren şekilde tekrar işlenmesi lazım.Bu dövüşü ben bir yerden okudum diyorum diyorum nihayet buldum. Akainu vs Oden'in fragmanı niteliğinde resmen.
Akainu Cruel'in kıllarını üten magmasıyla Oden'e saldırır, alevler içinde kalan Oden durur mu yapıştırır cevabı ''Ben ki Cehennem Ateşlerinden çıkıp geldim, onunla kıyaslanınca senin magman beni gıdıklamaz bile''
Akainu etrafını magmayla kaplar, Oden bir bakar ''Magma saldın ha, boşa çaba'' deyip Kral Hakili slash atıp magmayı dağıtıp Akainu'nun gözlerini melertir.
Akainu uyanış açar ve magmadan bir zırh giyer, Oden'e vurur, Red Hawk gibi Oden'in sırtından ateş çıkar ama Oden de boş durmaz, Aizen'i yakalayan Yamato gibi Enma ve Ameno'yu tutar ve Akainu'ya saplar Akainu yere düşer.
Bunun üzerine Oden yerde yatan Akainu'nun zırhını çıplak eliyle parçalar ve daha sonra çıplak elle Akainu'nun kafatasını parçalayıp Akainu'yu öldürür.