Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En İyi Gözlem Hakisi Kullanıcısı

En İyi Gözlem Haki Kullanıcısı Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    294
Fujitora gibi kalp gözünü açmış bir adam varken 30 saniye ileriyi görebiliyor diye Shanks diyenleri anlamak mümkün değil.
 
Bu anket açıldığında Shanks yoktu bu yüzden büyük çoğunluk Katakuri diyerek çok doğru bir yönde buluşmuşlar. Rayleigh, Fujitora diyenler sırf Katakuri haterliği yapmak adına oy kullanmışlar. Şu anda en iyisi tartışmasız Shanks'tır ikinci sırada yine Katakuri vardır.
 
Belki de Mihawk, sahte bir gelecek gösterebiliyordur. Shanks, ne kadar uzağa bakarsa baksın Mihawk, ona sahte bir gelecek gösterdiği için Shanks'ın gözlem katili olmasının bir anlamı kalmıyordur.

Marineford savaşında Luffy, kollarının koptuğunu görüyordu. Luffy ölüm korkusuyla geleceği mi gördü yoksa Mihawk ona sahte bir gelecek mi gösterdi ?
Çok güzel bir yorum olmuş teori denilebilir.

Yanlış hatırlamıyorsam Shanks'ın gözlem hakisini kapatabildiği doğrulandı. Eğer Shanks gözlem hakisi kapatabiliyorsa dediğin gibi Mihawk kesinlikle farklı bir gelecek gösterip karşısındakinin kafasını karıştırıyor olabilir boşuna şahin göz demiyorlardır.

Ayrıca koskoca Shanks'ın zamanında Teach'ten bile yara izi alıp Mihawk'tan hiç yara almamış olması, Mihawk'ın da Shanks'tan hiç yara izi almamış olması manidar bence.
Shanksin k haki kapattigi mangada hic gecmedi, sbsde vs geçiyorsa bilemem.

Mihawkin gelecek gosterdigi yeni bir iddia degil, mfden beri En Güçlü Rutin örneğini veriyoruz. Bu teknikte Mihawk rakibe yapacağı saldırıyı önceden gösteriyor, zayıf rakip anında kacıyor, kaçamazsa ölüyor. Luffy kaçmıştı mesela.


Tabi Mihawkın olayının k hakiden tamamen alakasiz cıkma ihtimali de var. Gözleri özel bu adamın. Sahin göz diye boşa demiyorlar. Sahin göz kabilesinden deyip direkt ırksal özelliğe de bağlayabilir olayı Oda.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık