Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122: Zamanı Geldi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.4%
  • Orta

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    176
sanırım haki mühürleme ve geleceğe yollama gibi çok detay var. Joyboyumuz geleceği görüyor bu bana Bardock'un ölmezden önce Frieza'nın ölümünü görmesi gibi geldi tek farkı bunda kendisi geleceği kendi yönlendiriyor
 
Buggye az karanlık tema eklense One piece'in jokeri olur Karasakal dan çok daha fazla etki bırakır. Dragon hiç gözükmese bile Karasakaldan fazla etki bırakıyor Karasakal gözükünce ne oluyor her işini her baskını yarım bırakıp gidiyor.Foxy 1. Karasakal 2. sırada işe yaramamazlıkta.
 
Ele geçiremez kimseyi ya aha Cobyi ele geçirdi ne oldu 2 gün tutamadı elinde bomboş çarları toplamış tayfasına onlara ölümsüzlük veren meyve yedirsen bir cacık yapamazlar. Karasakala da öyle bir vizyon verdi ki Eichiro Oda Nika gelip Kutsasa yine de talihsizliklerinden kurtulamaz yazamıyor Karasakal tayfasının hakkını veremiyor eichiro Oda Naruto animesinde ki en vasıfsız kötü bu tayfadan daha fazla iş yapmıştır.Okudukça sinirlerim bozuldu beklentilerim azaldı.
Dur hele bir bekleseydin, heriflerin parlayacağı zaman geldi. Ben çok umutluyum Karasakal Korsanları'ndan en azından şu ana kadar gördüğümüz en dişli rakipler bunlar olacak. İmpel Down zamanlarında bile en tehlikelilerin olduğu koğuşlardaydı. İki yol içinde çok daha fazla güçlenmiş olmalılar. Bir de üstüne kendilerini yansıtan meyve güçleri kazanmışlar.
 
Dur hele bir bekleseydin, heriflerin parlayacağı zaman geldi. Ben çok umutluyum Karasakal Korsanları'ndan en azından şu ana kadar gördüğümüz en dişli rakipler bunlar olacak. İmpel Down zamanlarında bile en tehlikelilerin olduğu koğuşlardaydı. İki yol içinde çok daha fazla güçlenmiş olmalılar. Bir de üstüne kendilerini yansıtan meyve güçleri kazanmışlar.
Karasakal tayfası şuan en dişli ve üstüne Caribou olayı ile daha da meydana girecek
 
Hakiyi sıkıştırma muhabbetini ben hiç yadırgamadım. Skypiea'daki güç kadranının bir benzeri. Üstelik 900 yıl önceki antik uygarlığın çok daha gelişmiş bir teknolojiye sahip olduğunu da biliyoruz.
 
Arkadaşlar şakanın sırası değil ne varlık gösterebildiler ki ciddi düşman olsunlar aokiji bile tayfaya girdi güçten düştü resmen shiryunun acımasızlıkta azaltılmış gemisine de vermiş xebecin kılıcı adını xebecin kemikler sızlıyor.
 
1 amiral yetiyor Yamato ve ekibine. Yonkou ve tayfasına bir cacık yapamazlar. Üstüne Kuzan var.
Pardon da hangi amiral yetiyor Yamato ve ekibine? Eğer Ryokugyu olayını kastediyorsan büyük yanlışın var. Çünkü orada dövüşmeyen bir Yamato vardı. Momonosuke dövüşmemesini söyledi. Yamato, isimsiz sadece bir tane vurdu. Onda da secde ettirdi. Bunun yanında Zoan kullanıcılarının normal formuyla hibrid formu arasındaki güç farkını Wano'da, Kaido yeterince gösterdi. Hibrid formundaki gücü, hızı, savunması, direnci normal formundan kat be kat fazladır. Bir amiralle mücadelesini görmeden peşin hüküm vermeyin. Bir amiral ile arasında bence cüzi bir fark vardır.
 
Bölümü okudum. Emetin joyboy ile konuşmasından çok çocuksu buldum. Demir vücuttan sanki cansız bir robot gibi lanse edildi ama belli ki duyguları, korkuları ve anıları olan canlı bir şey. Rüzgar düğümü gökten düşmediği için görmek güzeldi. Yazarın yaratıcılığı tükendiğinden eskilerin ekmeğini yedi ama haki mühürlemek üstelik kral haki mühürlemek bilemedim nasıl oldu. Bunu salınca insanlar zaten bayılıyor, nasıl pasif olarak biriktirilip üstelik bu kadar devasa miktarda toplanıp mühürleniyor. Bu düğümün sınırı yok mu? Bu saatten sonra tabiki düğümün çalışma mantığına girmeyeceği için burası tamamen havada kalacaktır. Kadimler dönünce Satürn’ün ölmediğini, geride kaldığını gördük. Daha ne varsa yapacağı artık. Ancak sarayda da bir kadim hiç gitmemiş gibi oturuyordu. O ne zaman geri döndü? Imu yere kapaklanırken odadaki kimdi? Bb tayfası ve cp nasıl adadan kaçacak?
Oturmuş bekleyen birkaç bölüm önce uçurulan Mars, Kutsal Toprak'a kadar uçmuş herhalde, o yüzden geri dönmekle uğraşmamış.

İmu sahnesindeki kişi de onun hizmetçisi önemli biri değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık