Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122: Zamanı Geldi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.4%
  • Orta

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    176
Şeytan meyvelerinin çıkış noktası nedir ?
Misal vakti zamanın da tanrısal varlıklar kendi aralarında savaştı ve yok oldular , sonra güçleri meyve ağaçlarında meyve olarak dünyaya geldi . Bu olay dünyanın yaratılışı öncesi oldu .

İnsanlar şeytan meyvelerini yiyerek tanrısal güçler kazandılar .

Nika bu olayda en güçlü tanrısal varlıktı .

Joy boy dediğimiz ise bir insan ve 800 yıl önce dünyanın en önemli olayına imza atmış . Yediği meyve Nika .

İnsanlar 800 yıl önce tarımsal güçlerin savaşı hakkında araştırma yapıp bilgi öğrendi . Günümüzde de yapay meyve üretecek teknolojiye ulaştı .

Nika ve Joy boy arasındaki bu tanımlamayı E.oda ayıramadı. Gorosei Nika diyor , İmu Joy boy diyor . Robot Joy boy diyor Zunisha Joy boy diyor . Ortaya karışık kim ne derse .
 
Koby'nin potansiyeli var yine de. Garp'ın eğittiği çocuk bir kere. Amiral olma hayalini de çöpe atacağını sanmıyorum Oda'nın. Bir Luffy seviyesine gelmez muhtemelen ama bu seviyede kalmaz. Gücünü de pek detaylı göremedik zaten daha.
Konusunda bu gibi yazanlar var. Ben onlara katılıyorum ve bu gibi sebeplerde karakteri sevmeme engel oluyor. Göze batıyor.

Gelişimi okuyucuya en geçmeyen karakter.Süt çocuğu olarak büyüyen biri ileride Mike Tyson olamaz.Eğitim meğitim hikaye insanın içinde de olacak biraz.

Seride açık ara farkla dövüşmeye,güçlenmeye en yakışmayan karakter.
Gerçekçi olalım, Alvida gibi bir çöpe bile karşı gelmeye cesaret edemeyen karakter iki yıl içinde bu kadar güçlenmesini sağlayacak bir irade gösteremez. Fiziksel olarak çöp oğlı çöp haliyle Garp'ın eğitimine dayanıp bir de ek antrenman yapacak enerjiye sahip olamaz. Hadi o enerji ve güç olsun diyelim, yine de sıfırdan bu seviyeye hele iki yılda gelmesi mümkün olamaz. Sanji, Zoro gibi oldukça yüksek potansiyelli kişiler bile şu an bulundukları seviyeye gelmek için Coby'den çok daha uzun süre çalıştılar. Açıkçası Coby'e bu inanılmaz gazı verecek bir hikaye de yok. Luffy'den etkilenmesi ne kadar geçerli bilemiyorum. Sonuç olarak ben önüme sunulan Coby'nin güçlenme hikayesini kesinlikle yemiyorum, yiyene afiyet olsun! :d
 
Sanji Franky ve Bonneyden yardim almasını unuttunuz sanırım :) Luffynin zayıf konak olduğunu her defasında gösteriyor Oda :)
Onların da yardımı ile Luffy Mars'ı İmu'nun yanına gönderiyor diyelim. Ama sen de dahil herkes biliyor asıl gücün kim olduğunu. :)

Konak falan hikaye savcım. Yalnız biraz şunu farkettim: Bölümler ilerleyip Luffy'nin Luffy olduğu daha da netleştikçe senin konak söylemlerin de artıyor. Hayırdır inşallah:D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık