Sanji Franky ve Bonneyden yardim almasını unuttunuz sanırım Luffynin zayıf konak olduğunu her defasında gösteriyor Oda@Alpamis Luffy dördünü birden uçuramadı ama daha şimdiden bir tanesini (Mars) uçurdu..Bu büyüklük şaka mı
Konusunda bu gibi yazanlar var. Ben onlara katılıyorum ve bu gibi sebeplerde karakteri sevmeme engel oluyor. Göze batıyor.Koby'nin potansiyeli var yine de. Garp'ın eğittiği çocuk bir kere. Amiral olma hayalini de çöpe atacağını sanmıyorum Oda'nın. Bir Luffy seviyesine gelmez muhtemelen ama bu seviyede kalmaz. Gücünü de pek detaylı göremedik zaten daha.
Gelişimi okuyucuya en geçmeyen karakter.Süt çocuğu olarak büyüyen biri ileride Mike Tyson olamaz.Eğitim meğitim hikaye insanın içinde de olacak biraz.
Seride açık ara farkla dövüşmeye,güçlenmeye en yakışmayan karakter.
Gerçekçi olalım, Alvida gibi bir çöpe bile karşı gelmeye cesaret edemeyen karakter iki yıl içinde bu kadar güçlenmesini sağlayacak bir irade gösteremez. Fiziksel olarak çöp oğlı çöp haliyle Garp'ın eğitimine dayanıp bir de ek antrenman yapacak enerjiye sahip olamaz. Hadi o enerji ve güç olsun diyelim, yine de sıfırdan bu seviyeye hele iki yılda gelmesi mümkün olamaz. Sanji, Zoro gibi oldukça yüksek potansiyelli kişiler bile şu an bulundukları seviyeye gelmek için Coby'den çok daha uzun süre çalıştılar. Açıkçası Coby'e bu inanılmaz gazı verecek bir hikaye de yok. Luffy'den etkilenmesi ne kadar geçerli bilemiyorum. Sonuç olarak ben önüme sunulan Coby'nin güçlenme hikayesini kesinlikle yemiyorum, yiyene afiyet olsun! :d
Hükümet tertemiz bir çocuğu daha zehirledi. Aokiji reisin yolundan gitmeli. Bunlar eğitim koşusunda yaylalar yaylalar değil hükümetin itiyiz diye marş söylemiş.@Skywalker usta bu yobaz, gece gündüz ahaber izlemekten beyinleri sulanmış denizciler hakkında ne düşünüyorsun;
Onların da yardımı ile Luffy Mars'ı İmu'nun yanına gönderiyor diyelim. Ama sen de dahil herkes biliyor asıl gücün kim olduğunu.Sanji Franky ve Bonneyden yardim almasını unuttunuz sanırım Luffynin zayıf konak olduğunu her defasında gösteriyor Oda