Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid Wanodan yorgun çıkmasa karşısına çok daha zor kazanırdı. Tek başına yenemezdi en azından tayfasına ihtiyaç duyardı.
 
İleri seviye kral haki kullanan birine karşı savaştı King bunun ne derece büyük bir güç olduğunu kavrayamamış gibisin. Katakuri bu tarz bir hakiye karşı savaşmadı ayrıca kendisi dövüş boyunca dayak atmasına rağmen yenildi. King'in Queen'den güçlü olduğu net değil diyerek iyice saçmalamışsın zaten.
İleri seviye kral Haki'yi kullandığı hâlde Seraphim'leri yenemediler. King denilen beceriksiz o kadar donanımsız ki soydan gelen yeteneğini bile kullanmaktan aciz. Herifin hiçbir yeteneği yoktur. Ne iyi bir silahlanması var, ne gözlemi var(gözlem zaten sıfır). Haoshoku zaten yok, meyve uyanışı da yok. Bunların yanında soyundan gelen müthiş yeteneği de iyi bir biçimde kullanmaktan aciz. Katakuri de ise her şey var. Serinin en iyi gözlemlerinden birine sahip, meyve uyanışı yapmış, serideki tek özel Paramecia kullanıcısı. Bunun yanında silahlanması üst düzey, Haoshoku Haki'yi de iyi seviye kullanıyor. Bir tek silahlanma gibi kullanması kalmış, herifin neredeyse eksiği yok. Göz var izan var yahu, ikisini karşılaştırmaya utanır insan.

Queen çok daha donanımlı bundan. Her türlü silah teknolojisine sahip. Sırf biri Zoro'nun diğeri Sanji'nin rakibi olduğu için King'i şişiriyorsunuz. Zoro'nun rakibi Queen olsaydı bugün Queen daha güçlü diye övülürdü. Queen'den iyi olan tek yeteneği soyundan gelen özellikleri ha bir de Pteranodon meyvesi var.
 
timeskip sonrası zaten güç dengesi baya bozulmuştu ama yine de yorum yapacak malzeme vardı. wanoda denge menge kalmadı. artık güçle ilgili yorum yapmak mantıksız. wanodan sonrası başka piece.

ben animeyi izlemedim ama bir sahne gördüm, orda gördüğüm kadarıyla kid shankstan tek yemiyordu. kid gemisine bir tür silah kurmuş, bu silahla shanksın gemisine uzaktan sıkacakken, shanks hissediyor ve kidin silahını patlatıyordu. kidin kendi silahının elinde patlamasından dolayı gemisi havaya uçuyordu.
 
Bu oda güç dengesinde iyice saçmaladı ya. Kaido kesen adam zoro groseiye birşey yapamıyor zürafaya bişey yapamyor. 30 yıllık meyve kullanıcısı yonko uyanış açamıyor ama 3 günlük zoan kullanıcısı açıyor. Robot pilindeki kral hakiyle grıseilerin 3 ünü paket edip denizcilerin alayını pert ediyor yonko yenmiş luffy kral hakisiz saldırıp aa hasar almıyırlar iyileşiyorlar vs vs diyor. Bm yi yenen ekipteki kid shankstan direk tek yiyor ki o bm zamanında rogerın bile savaşmaktansa poneyi alıp kaçtığı bir yonko. Herif dövüş çizemez diye sitem ederken iyice kötüye gidiyor.
Her şeye tamamda kid ovmen savunman yok bigbom yendi demen 🤣🤣🤣🤣🤣 trajedi kid karakteri her zaman balondu hurdaciydi güçle alakası yoktu. Bigmami law olmasa yanına yaklasamazdi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık