Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Joy boyunda ötesinde biri .

Luffy sanırım tarihin en ilginç karakteri . Tüm bunlar hala bende Luffynin serinin ötesine geçeceği düşüncesini uyandırıyor ( 4. Duvarı kırma )
@RedTeroR ile atacakları vs'yi sabırsızlıkla bekliyorum. dövüş 3. raunda geldiğinde Red'in yüzünde oluşacak o korku dolu, tiksinmeyle karışık ifade.... @Alpamis Görmek istemez misin bunu?
 
@RedTeroR ile atacakları vs'yi sabırsızlıkla bekliyorum. dövüş 3. raunda geldiğinde Red'in yüzünde oluşacak o korku dolu, tiksinmeyle karışık ifade.... @Alpamis Görmek istemez misin bunu?
En az 3 defa döverim bunu 4'te ne olur bilemem tabi :mincika:
Kılıçtan yayılan ile 9lunun verdiği aura yı azmi bir tutman pek güzel trollük değil be. Aynen sensin diyeyim ben seviyeyi sevmiyorum.
Kılıçta yayılan Zoro'nun hakisi reis.

Bana göster Oden'in hakisi dediği yeri.
 
Enma mevzusunu salla ben o tartılmaya girmedim kimse anlamak da istemiyor trollük biraz moda şu sıralar.

Bir çok savaşa shanks da girdi ki kılıç ustası. Mifak la da mücadeleleri ortada tek kolla adam yonkou oldu. Ryuma zamanında ki dünya mı daha güçlü shanks zamanı mı ? Şuan ki dünya tabi ki. Wb bak en az 30 sene bisento kullandı bu adam hep basit kişilerle mi kapıştı ? Hadi roger aralarında en az kullanmış olsun ama bisento-griffon neden beyaz ? Düz b.haki h.haki değil bence olay. Tabi 1.şart haki basmak ama bunun yolu farklı demek istediğim bu. Kadran mevzusu ile kılıç farklı.
Bugünkü dünya daha güçlü diye bir şey yok, Ryuuma zamanını bilmiyoruz ancak her dönemde güçlü karakterler olduğunu gösteriyor mangaka. Misal Calgara Jaya'dan Noland alakasız bir ülkeden amiral ayarı denilebilecek adamlar. Daha o dönemki denizcileri vs bilmiyoruz.

Ryuuma döneminde Altın Krallık olarak görülen Wano'ya sürekli WG'nin saldırı düzenlediği ve Ryuuma'nın defettiği belirtiliyor. Bunlar vurkaç veya 1 vs 1 dövüşler değil, bildiğin topyekün savaşlar olmuş, üstüne Monster hikayesine göre Ryuuma sadece Wano'da kalmamış, tüm dünyayı dolaşıp Kral lakaplı en güçlüyü aramış ve sürekli savaşmış bir adam. WB'nin 30 sene bisento kullanmasının bir önemi yok, çünkü adam 30 sene bilfiil dövülmüyor ki, Roger ve Shanks için de aynı şey geçerli, gösterilen kapışmalar hep sürtüşme veya anlık güç gösterileri şeklinde. Shanks vs WB, Oden vs WB, en uzunu Roger vs WB 3 gün sürüyor, WB'nin girdiği bildiğimiz tek savaş MF o bile birkaç saatte bitti, WB doğru düzgün haki bile basamadı. Tanrı Vadisinin de o kadar uzun sürdüğünü sanmıyorum.

Velhasıl Wano'daki açıklama bence doğru, ne kadar çok hakiye maruz kalırsa ona göre kararıyor kılıç, Mihawk'ın kılıcını kim kararttı onu da öğreniriz ilerde. Ryuuma da JoyBoy ayarı biri çıkacak zaten, geçmişi biraz işlemeye başlayınca görürüz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık