Aynen kanka xDMeyveli tam güç wb vs okuma gözlüklü Garp
Aynen kanka xDMeyveli tam güç wb vs okuma gözlüklü Garp
Buggy'nin deldiği şapkada depolanan hakiyi mi diyorsun ? Haki düğümünün yanından geçmiş bıçak kesiği.@Alpamis Haki depolanan bir şey çıktı. Geçmiş olsun. Luffy'nin kral hakisi Roger ve Shanks'ın hasır şapkadaki kral hakisiymiş. Shanks ve Roger 3-5 gram koysa hasır şapkaya Luffy için yeter zaten.
Aura ve haki farklı şeyler zaten.En az 3 defa döverim bunu 4'te ne olur bilemem tabi
Kılıçta yayılan Zoro'nun hakisi reis.
Bana göster Oden'in hakisi dediği yeri.
Anca sen şaşırmazsın. Sabo Wano'da, animede gördüm reis....Queen'in, King'den güçlü olduğu bir senaryo hiç sırıtmaz. Fakat yukarıdaki paylaşımına hayal dünyada sen bile yer veremezsin.
Katakuri>>>>King
Katakuri>>>>Queen
Şapkayı taktığı an hakiyi çekti içine Luffy. Sadece gün yüzüne çıkarması gerekiyordu.Buggy'nin deldiği şapkada depolanan hakiyi mi diyorsun ? Haki düğümünün yanından geçmiş bıçak kesiği.
Hasır Şapkayı önceki kullanıcıları belli. Bisento'nun yok. Wb depolamışsa kendi hakisini depolamıştır.Kral WB'nin bisento ve pelerin de sağlam depolama yerleri gibi duruyor.
Enma'da düğüm yok sabah akşam hikayenizi okuyoruz len burada xDBuggy'nin deldiği şapkada depolanan hakiyi mi diyorsun ? Haki düğümünün yanından geçmiş bıçak kesiği.
Rhman şartlandırdı kendini gökten peygamber inip anlatsa yine bir şey uyduracak xDAura ve haki farklı şeyler zaten.
Anca sen şaşırmazsın. Sabo Wano'da, animede gördüm reis....
Olmadığı yazılmıyor sahne gösterilip yoksa var mı diyor.Vivre Card kendi arasında çelişiyor. Hem Zoro’nun Oden’in değilde kendi hakisini kullandığı yazılmış hem kralın hakisinin olmadığı yazılmış.
Strange haki dendi. Sonra ona Kaido Oden'in varlığı dedi. Strange demesi garip çünkü aynı kılıcı Oden'e karşı da tecrübe etmişti. Demek ki gariplik kılıcın özelliği ile alakalı değil.Aura ve haki farklı şeyler zaten.
Anca sen şaşırmazsın. Sabo Wano'da, animede gördüm reis....
Canlılara haki depolanabildiğini bilmiyordum.Şapkayı taktığı an hakiyi çekti içine Luffy. Sadece gün yüzüne çıkarması gerekiyordu.
Luffy'den önce Shanks kullandı. Depoyu bitirmiştir doldurmamıştır.Şapkayı taktığı an hakiyi çekti içine Luffy. Sadece gün yüzüne çıkarması gerekiyordu.
Hasır Şapkayı önceki kullanıcıları belli. Bisento'nun yok. Wb depolamışsa kendi hakisini depolamıştır.