Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Kizaru seni arap düşmanı yaptı. :D

Meyve kendine uygun adamı seçiyor.Rol için casttan oyuncu seçmek gibi.Nika meyvesi benim vereceğim özgürlük ve özgür savaşma biçimi komedi şu kişiye iyi gider demiş onu seçmiş.Muhtemelen Luffy'nin hep dediği gibi karaktere de bakmış olabilir Luffy savaştığı kişinin karakterine bakarım diyip Ray'i şaşırtmıştı.Meyve Luffy'de buna da bakmış olabilir.
Fakat goroseinin açıklamaları kesin.Meyveyi yiyen özgürleşiyor saçmalıyor sapıtıyor.Meyvenin kişiliğiyle kendi kişiliği harmanlanıp yeni bir kişilik ortaya çıkıyor.Bonney kopyaladı mesela o bile 360 derece dönüş yapıp bambaşka bir kişiliğe büründü.
Bu arada meyveyi yiyen böyle oluyor demediler. Bunu hala gösteremediniz. Nika'dan bahsediyor direk. Meyve yiyen diye bir ifade yok söyledikleri cümlelerin hiçbir yerinde.

Bonney'nin 360 derece dönüş yaptığınn bana kanıtı getir tamam diyeceğim. Öyle bir şey yok. Sizin dediğiniz herkesi aynı kalıba sokar herkes Nika olur. Burada bahsettiğin ise başka. Bonney Luffy'nin tıpa tıp aynısı oldu mu olmadı mı? Teach yese olur muydu olmaz mıydı? Buna net cevap verin beyler.

Teach 7 yaşında yiyecek meyveyi. Ama macerası aynı olacak. Yani bu zamana gelene kadar yaşadıkları değişmeyecek. Yine Luffy gibi olur muydu olmaz mıydı?
 
Şimdi Mariegeose taki dev hasır şapka Joy Boyun değil galiba, çok daha eski büyük ihtimal Nikkanin. Hatta aynı Oarsta olduğu gibi Nikkanin bedenide orda dondurulmuş halde olmasın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık