Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika meyvesinde haki var denmesin diye, hemen Enma denmesine ne diyorsun? ;) Joy Boy'un, Nika meyvesine haki, hatta ruhunu koymadığını nereden bileceğiz?
Bence Joy Boy'un kendisi aslında Nika idi. Meyve sahibi de aynen bizim Luffy gibi öldüğü için herkes onu Joyboy olarak biliyor. Nika, eski zamanları hatırlamıyor şuan. Meyve'nin kendi iradesi ile Bedenen ile birleştirdiğinde, asıl gücüne kavuşacaktır ve ASIL NİKA CİDDİYETİNİ GÖRECEĞİZ.(Dikkat, ciddi Luffy demedim, çünkü o çoktan öldü.)
 
Ne oldu şimdi, sonuç ne, tablonun son durumu nedir?

Lufi olarak bilinen kişi aslında Nika, Zoro olarak bilinen kişi Enma, Judgenin dölü olarak bildiğimiz Sanci isimli karakter bir kostüm müydü yani?

Ölemedi gitti yine, bu ark öl artık, adam değil balık diyerek sürekli okların hedefinde olan o karakterden, jimbee'den bir özür dilersiniz herhalde. Bu karakter ölmeyerek okuyucuya harika bir mesaj vermiş oluyor, bakın her ölen yada ölümün eşiğine gelen farklı bir şekilde geri döndü ben hâlâ aynı benim demek suretiyle op mangasının vaziyetinden haber veriyor. Umarım Cimbe haterlerinin, falan karakterin fangörllerinin, fanboylarının yüzü kızarır biraz.

Sakın ölme Cimbe, bir deluğanlı sen kaldın.
 
Emeth’in içine haki koyduysa Zoro en büyük güç artışını Enma sayesinde kazanmış muhabbeti kesinliğe oturmuştur. Zoro lobisine bir darbe daha hahhhhhahahah
 
Savcım bir şeyi merak ettim yazında...
Meyve kendinden hakili derken bunu nasıl anlamamız gerekiyor.
Joy Boy meyveye sahipken yemişken/yememişken hakiyi meyveye mi bastı?
Meyveyi yedikten sonra hakiyi bassa, bu seferde kendi bedeninden ayrı tutup hakiyi meyveye aktardı diyeceğiz ki demek istediğin böyle bir şey mi?
Meyveyi yemeden haki bassa, bu seferde "bu yiyeceğim meyve nika meyvesi ve en güçlü meyvedir fazla hakimi bu meyveye basayım" mı dedi, olarak mı değerlendireceğiz?
Artı meyvenin ne olduğunu nereden biliyor?, olur bu, ayrıca bunun adı
Bu daaaaaa demek ki şeytan meyvesinin bizatihi kendisi Joy Boy oluyor, tüm meyveler Joy Boy'un (koyun kuzu sçarda zeytin çekirdeği gibi döker ya) bıraktığı malzemeler oluyor :artiz:
Meyve olayı saçma olur. Anlamsız ve mantıksız. Bir nesneye aktarabilirsin bu kabul edilebilir birşey. Bir nesneyi enerji ile doldurabilirsin. Ama yediğin birşeye enerji depolayamazsın. Oldu olacak ekmeklere de bassın yiyen haki dolsun olur :)

Enma muhabbeti ise ODEN öyle bir haki ile kaplamış ki kılıcı bu nedenle kimse kullanamıyor eline alanın gücünü emiyor.
Zoro güçlü ve kılıçlar konusunda tecrübeli usta olduğu için o içinde depolanmış hakiyi kontrol edebildi diye yorumluyorum ben bunu...
 
Emeth’in içine haki koyduysa Zoro en büyük güç artışını Enma sayesinde kazanmış muhabbeti kesinliğe oturmuştur. Zoro lobisine bir darbe daha hahhhhhahahah
Kesinlik olmadı. Çünkü Enma zaten en başta Zoro'yu sınadı. Enma sürekli ve güçlü kralların hakisini harcatan bir kılıç. Enma fark etti ki Zoro kendisini taşıyabilecek iradeye, kralların hakisine sahip olduğunu anladı. Kaido ile dönüşünde, kralların hakisi olduğunu söyledi Kaido. Ama Zoro ise bilmediğini söyledi. King dövüşünde ise Enma, sürekli haki ve güçlü haki çektirerek, Zorodan kralların hakisini çıkartmasını istedi. Enma, bunu Zoro'ya zorladı zaten. Zoro da anladı. Enmaya hak verdi. O haki Enmaya ait değil, Zoro'nun kralların hakisi idi. Kaido savaşında ise Kılıçtan çıkan ejder ruh ise ayrıdır.
 
Öyke bir adam düşünün ki olmadığı bölümde bile konuşuluyor bunu şuana dek 2 kişi yaptı biri wb diğeri de : Kimmi o

⚔⚔⚔🥬
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık