Enma zorodan haki çekiyor onu saldırı gücü olarak geri veriyor. Gelmişler Zoro da kral haki yok diyorlar. Zoro gözünden haki salarken de Oden'in hakisini mi kullanıyordu. Komiksiniz.
Deme öyle bir yerden karasakal fanı görür bunu beni vurmaya gelir başımız ağrımasın durduk yere.Durduk yere Karasakal'a eksi yazıldı reis sayende.
@artyomdh görmesin lobiden aforoz etmeye çalışabilir.Deme öyle bir yerden karasakal fanı görür bunu beni vurmaya gelir başımız ağrımasın durduk yere.
Belinde ki silahlardan Xebec'in depoladığı haki patlamasını görebiliriz belki de, kim bilir. :d sjhsMadem haki depolanan bisey meyve calarken arada haki de çalsaydın ya Karasakal her şeyi ben mi söyleyeyim.
Katakuri, King'i beş çayı ile donutları yerken bile tokatlar. Aralarında öyle bir fark var.Çok net 2 kata döver King
Hayırdır lo sen King'i bahçede gördün bahçivan mı sandınKatakuri, King'i beş çayı ile donutları yerken bile tokatlar. Aralarında öyle bir fark var.
Joyboyda ölmeden bütün hakisini adadaki rio poneye bırakmış o yüzden adaya uzaktan bile olsa yakınlaşanlar bayılıyormuş. O yüzden kimse adayı bulamamış.@Alpamis E.Oda Nika the Joy Boy'u tasarlarken Kral Midas'ı referans almış. Kral Midas dokunduğunu altına çeviriyormuş. Joy Boy ise dokunduğuna muazzam haki ekliyormuş. Dokunduğu silahlar antik silah adını almış. Bakmış dokunduğuna haki ekleniyor, kötüye kullanılmasın diye elini eteğini piyasadan çekmiş ve Laugh Tale adasına yerleşmiş. Karşılarında rakip bulamayan hükümet kurucuları galip geldik demişler. Ana alev aslında enerji değil haki üretiyormuş. Zamanında Joy Boy'un yaktığı kamp ateşinin küllerinden üretmişler onu da.